Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα φρίκη στην Αθήνα! Ταξιτζής αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ανήλικη

Σάτυρος ταξιτζής, επιβίβασε ανήλικη στο όχημα του από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού για να την πάει στο σπίτι της, την κλείδωσε μέσα και όρμησε πάνω τ...








Σάτυρος ταξιτζής, επιβίβασε ανήλικη στο όχημα του από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού για να την πάει στο σπίτι της, την κλείδωσε μέσα και όρμησε πάνω της για να εκτονώσει τις διεστραμμένες του ορέξεις. Μάλιστα, της πρότεινε να της δώσει και χρήματα για να πάνε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Πειραιά.

Το κοριτσάκι, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του και με την πρόφαση ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά της στα ΚΤΕΛ Κηφισού, κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του 60χρονου οδηγού και στη συνέχεια πήγε με δάκρυα στα μάτια και κατήγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής τον εφιάλτη που βίωσε στο ταξί.

Η ομάδα του Ανηλίκων, κινήθηκε άμεσα με αποτέλεσμα ο σάτυρος οδηγός να εντοπιστεί, δυο ώρες αργότερα, να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Η έρευνα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζεται, έχουν πάρει καταθέσεις από τις πιάτσες των οδηγών προκειμένου να σκιαγραφήσουν το προφίλ του και φυσικά αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν είναι αν ο ανώμαλος ταξιτζής έχει επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος, είχε παρενοχλήσει φραστικά γυναίκες καθώς όπως λένε συνάδελφοι του, κάθε φορά που επιβιβαζόταν γυναίκα κλείδωνε τις πίσω πόρτες για να τις αναγκάζει να κάθονται μπροστά και να τους πιάνει αισχρή κουβέντα.

Η χυδαία πρόταση

Ο εφιάλτης για την 17χρονη μαθήτρια ξεκίνησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Το κοριτσάκι, πήρε το ταξί από τα ΚΤΕΛ Κηφισού για να πάει στο σπίτι του. Ο 60χρονος οδηγός που την έβαλε στο μάτι και όταν η μικρή πήγε να μπει από την πίσω πόρτα, την κλείδωσε με αποτέλεσμα να καθίσει μπροστά. Και τότε έβαλε σε εφαρμογή το χυδαίο σχέδιο του.

Αφού κατάλαβε φυσικά ότι ήταν ανήλικη, της έπιασε την κουβέντα μπαίνοντας κατευθείαν στο «ψητό», ρωτώντας την αν είχε σεξουαλικές σχέσεις. Οταν είδε ότι το κοριτσάκι δεν απαντούσε τότε τέντωσε το χέρι του και άρχισε να τη θωπεύει προτείνοντας της να την πάει σε ξενοδοχείο του Πειραιά. Η μικρή πάγωσε όμως κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και με την πρόφαση ότι εχει ξεχάσει τα κλειδιά της στα ΚΤΕΛ του ζήτησε να πάνε πίσω για να τα πάρει.

Ο ταξιτζής δέχτηκε και όταν το κίτρινο όχημα έφθασε στον σταθμό, το κοριτσάκι πετάχτηκε έξω και πήγε να ζητήσει βοήθεια. Ο 60χρονος την κοπάνησε όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει για πολύ από τα δίχτυα του νόμου καθώς η ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο σάτυρος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.