Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκότωσε την έγκυο σύζυγό του πιστεύοντας ότι το μωρό δεν είναι δικό του - To τεστ DNA τον διέψευσε

Ανείπωτη τραγωδία στην Τουρκία. Ένας άνδρας σκότωσε την έξι μηνών έγκυο σύζυγό του επειδή πίστευε πως το παιδί που κυοφορεί, δεν είναι δικό...




Ανείπωτη τραγωδία στην Τουρκία. Ένας άνδρας σκότωσε την έξι μηνών έγκυο σύζυγό του επειδή πίστευε πως το παιδί που κυοφορεί, δεν είναι δικό του, αλλά όταν έγινε τεστ DNA αποδείχθηκε πως ήταν ο πατέρας του νεκρού παιδιού.

Ο Αλί Ριζά Γιουζέρ, όπως είναι το όνομα του δολοφόνου, πυροβόλησε πέντε φορές τη σύζυγό του με την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου να σοκάρει. Ανέφερε ότι το θύμα του έλεγε συνεχώς πως τα παιδιά δεν είναι δικά του και συνέχισε λέγοντας πως «την ημέρα του περιστατικού μου είπε πως "το παιδί στην κοιλιά μου δεν είναι δικό σου". 

Πήρα την καραμπίνα, τη γέμισα και μετά χωρίς καν να στοχεύσω πυροβόλησα πέντε φορές», είπε χαρακτηριστικά. «Της έδεσα τις πληγές με επίδεσμο και κάλεσα το 112 και την αστυνομία, έφτασε το ασθενοφόρο αλλά παρά τις προσπάθειές τους η γυναίκα μου έχασε τη ζωή της», είπε ακόμη ο συζυγοκτόνος που κατά το διάστημα της κράτησης του υποβλήθηκε σε τεστ DNA που έδειξε ότι είναι κατά 99,99% ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Πηγή: Posta

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.