Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χίος: Φρίκη στη ΒΙΑΛ – Πέθανε και τον έφαγαν τα ποντίκια μέσα στη σκηνή του

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα, ένας 28χρονος Σομαλός πέθανε στην σκηνή του, από παθολογικά αίτια όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής σ...





Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα, ένας 28χρονος Σομαλός πέθανε στην σκηνή του, από παθολογικά αίτια όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Το πρωί της Τρίτης, οι συνοριοφύλακες που εντόπισαν στην σκηνή νεκρό τον Σομαλό βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό, όσο και σοκαριστικό θέαμα. Ο νεκρός ήταν καλυμμένος από εκατοντάδες τρωκτικά που κατέτρωγαν τις σάρκες του.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Ο άτυχος Σομαλός ήταν γνωστό και στην κοινότητα αλλά και στο προσωπικό της ΒΙΑΛ, ότι ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ. Ωστόσο θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 28χρονου έρχεται απλά να επιβεβαιώσει την επιβεβλημένη ανάγκη να βελτιωθούν άμεσα οι συνθήκες διαβίωσης στο ΚΥΤ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.