Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με γυναίκα που βρέθηκε να ζει μόνη σε σκηνή και να τρέφεται με χόρτα... Είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τον Νοέμβριο

Μια περίεργη ιστορία μάς έρχεται από τη Γιούτα και έχει να κάνει με μια γυναίκα που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη πριν από 6 μήνες περίπου και ...




Μια περίεργη ιστορία μάς έρχεται από τη Γιούτα και έχει να κάνει με μια γυναίκα που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη πριν από 6 μήνες περίπου και τη βρήκαν να ζει σε μια σκηνή σε απομονωμένο φαράγγι της πολιτείας.

Η 47χρονη επιβίωσε τρεφόμενη αποκλειστικά με τη βλάστηση της περιοχής. Και τη βρήκαν από σπόντα, όταν το drone που την έψαχνε κατέπεσε κοντά στη σκηνή της.

Το γραφείο του τοπικού σερίφη δεν την κατονομάζει, λέει απλώς πως την εντόπισαν την Κυριακή σε απομακρυσμένο σημείο εθνικού πάρκου της Γιούτα.

«Αυτή η γυναίκα … έχει χάσει σημαντικές ποσότητες βάρους και ήταν αδύναμη, αποδείχτηκε ωστόσο πολυμήχανη», γράφει στο ανακοινωθέν του σερίφη της κομητείας.

Οι Αρχές πιστεύουν πως η γυναίκα χάθηκε οικειοθελώς από τον κόσμο. Επιβίωσε τρώγοντας χόρτα και φυτά και ξεδιψώντας από ένα κοντινό ποτάμι.

Η αστυνομία την αναζητούσε από τον Νοέμβριο του 2020, όταν εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της σε ορεινό σημείο. Το γραφείο σερίφη ισχυρίζεται πάντως ότι έχει συλλέξει πληροφορίες «που υποδεικνύουν ότι η γυναίκα μπορεί να παλεύει με ψυχολογικά προβλήματα».

Τη βρήκαν συμπτωματικά, ψάχνοντας για το drone που είχαν στείλει προς αναζήτησή της και έπεσε κοντά στη σκηνή της.

«Πιστεύουμε τώρα ότι επέλεξε εσκεμμένα να παραμείνει στην περιοχή όλους αυτούς τους μήνες μετά τον Νοέμβριο του 2020», καταλήγει το γραφείο σερίφη.

Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, δεν αποκλείεται ωστόσο η ερημίτισσα να επιστρέψει στο απομονωμένο δάσος.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.