Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυψέλη: Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον DJ του κορονοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το Α.Τ. Κυψέλης έχει ταυτοποιήσει τον DJ που φαίνεται να παίζει μουσική στο κορονοπάρτι που στήθηκε το βράδυ τ...







Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το Α.Τ. Κυψέλης έχει ταυτοποιήσει τον DJ που φαίνεται να παίζει μουσική στο κορονοπάρτι που στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Οι άνδρες του τοπικού Α.Τ. που χειρίζονται την υπόθεση, εντόπισαν τον άνδρα που έπαιζε μουσική και έστησε στην πλατεία ολόκληρο επαγγελματικό εξοπλισμό με κονσόλες και ηχεία.

Πρόκειται για έναν 55χρονο που είναι κάτοικος βορείων προαστίων και επαγγελματίας DJ. Έτσι οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δικογραφία κατά αγνώστων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών. Αμέσως μετά θα διαταχθεί προκαταρκτική και μετά θα κληθεί για κατάθεση ο DJ, όπου θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τους διοργανωτές του κορονοπάρτι, οι οποίοι όταν ταυτοποιηθούν, θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., σε κάθε ανάλογη περίπτωση θα σχηματίζεται αυτεπάγγελτα δικογραφία με σκοπό την ταυτοποίηση των διοργανωτών.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.