Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ορεστιάδα: Λαθρομετανάστες πέρασαν παράνομα απ’ την Τουρκία και βολτάρουν στα χωριά του Τριγώνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παράνομη είσοδος λαθρομεταναστών από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου ή και μέσω Βουλγαρίας επίσης στην περιοχή μας, καλά κρατούν και α...



Η παράνομη είσοδος λαθρομεταναστών από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου ή και μέσω Βουλγαρίας επίσης στην περιοχή μας, καλά κρατούν και αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Έτσι και σήμερα το μεσημέρι, πάνω από 15 άτομα, βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ να βολτάρουν στα χωριά του Τριγώνου. Σίγουρα πάντως δεν ψάχνουν το… αναβαθμισμένο απ’ το Νότη Μηταράκη ΚΥΤ Φυλακίου να φιλοξενηθούν εκεί, αλλά αναζητούν τρόπο να φύγουν προς τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως σε αυτή την ομάδα, βρίσκονταν και κάποιοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι από την Συρία, όπως έλεγαν οι ίδιοι αλλά και έδειχναν τατουάζ που έχουν στο σώμα τους με τον Χριστό. 

Τα χωριά του Τριγώνου φυσικά δεν είναι τα μοναδικά που αντικρύζει κανείς παρόμοιες εικόνες. Τα ίδια ισχύουν και για την ορεινή περιοχή του Σουφλίου, αλλά και χωριά του Διδυμοτείχου. Κατά τ’ άλλα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Εβρίτης Πασχάλης Συριτούδης… υπερηφανεύεται προς την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι ο σχεδιασμός του αποδίδει και μειώνονται οι ροές. Κι αυτοί τον πιστεύουν.

 
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.