Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ...!!! Rafale: Φονικά τα ελληνικά μαχητικά με το νέο σύστημα AGCAS για επιχειρήσεις σε «ξένο έδαφος»...

Φονικά τα ελληνικά μαχητικά με το νέο σύστημα AGCAS για επιχειρήσεις σε ξένο έδαφος – H διαδικασία ακολούθησης αναγλύφου εδάφους (fly be wi...







Φονικά τα ελληνικά μαχητικά με το νέο σύστημα AGCAS για επιχειρήσεις σε ξένο έδαφος – H διαδικασία ακολούθησης αναγλύφου εδάφους (fly be wire) των γαλλικών Rafale (automatic ground collision avoidance system) αλλάζει τους κανόνες παιχνιδιού.

Το AGCAS που διαθέτουν κάνει ιδανικά τα ελληνικά Rafale για επιθέσεις αέρους – εδάφους (low-low-low).

Ένα ελληνικό Rafale θα μπορεί να πετά ακολουθώντας το ανάγλυφο του εδάφους, για πλήγματα βαθιά εντός της εχθρικής ενδοχώρας.

Μάλιστα, μόλις 20-30 χλμ δυνατότητα αντίδρασης θα δίνουν τα ελληνικά Rafale στους επιλεγμένους προς καταστροφή στόχους.

Σε συνεργασία με το Spectra τα ελληνικά Rafale θα μπορούν να τυφλώσουν τα τουρκικά ραντάρ και να χτυπήσουν βαθιά μέσα στην Τουρκία.

Η Ελλάδα παίρνει 12 Rafale F3-R «φωνάζουν» οι χρήστες του διαδικτύου και τα στρατιωτικά σάιτ στην Τουρκία. Μάλιστα τονίζουν πως πρόκειται για τα πιο προηγμένα Rafale που υπάρχουν.

Η παράδοση των πρώτων γαλλικων Rafale στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται από τους Τούρκους με… δέος, αφού βλέπουν πως δεν μπορούν να αντιπαραθέσουν τίποτα απέναντι στην ανωτερότητα των ελληνικών πλέον μαχητικών.

Ήδη μεγάλα στρατιωτικά σάιτ της Τουρκίας αναφέρονται στο πόσο προηγμένα είναι τα 12 ελληνικά Rafale F3-R, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι Τούρκοι στους πυραύλους Meteor που θα φέρουν τα ελληνικα μαχητικά αλλα και στις κατευθυνόμενες με λέιζερ, έξυπντες βόμβες τους.


sportime.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.