Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Στο εδώλιο Ιρακινός που αποπειράθηκε να βιάσει 12χρονο (!!!) στο ΚΥΤ της Κω...

   Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, θα καθίσει τη Δευτέρα ένας Ιρακινός, προσωρινά κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Γρεβε...




  



Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, θα καθίσει τη Δευτέρα ένας Ιρακινός, προσωρινά κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρα πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και για πορνογραφία ανηλίκων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Οπως έγραψε η «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος, την 1η Οκτωβρίου 2019 περί ώρα 11:00 στην περιοχή Πυλί στο Κ.Υ.Τ. Κω, εντός σκηνής, αποπειράθηκε από κοινού με έναν ανήλικο, να εξαναγκάσει με σωματική βία έτερο ανήλικο ηλικίας 12 ετών, σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

‏Κατείχε δε στο κινητό του τηλέφωνο υλικό παιδικής πορνογραφίας (βίντεο και φωτογραφίες) με ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, το οποίο είχε παραγάγει με το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και είχε διαμοιραστεί με άλλα άτομα.

Τα ανωτέρω προκύπτουν από την λεπτομερή εξιστόρηση του ανήλικου παθόντος, ο οποίος εκθέτει ότι την 1η Οκτωβρίου 2019, έφυγε από το κοντέινερ όπου διαμένει μέσα στο χώρο του ΚΥΤ Κω για να περπατήσει και να πάει να πάρει ένα φίλο του για να πάνε στο σχολείο και πέρασε μπροστά από τη σκηνή που διαμένει ο κατηγορούμενος. Τότε απότομα, ο σύνοικός του ανήλικος, τον τράβηξε μέσα στη σκηνή και ο κατηγορούμενος του είπε ότι θα του δώσει λεφτά για να αγοράσει σοκολάτα. Στη συνέχεια ο ανήλικος του έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξει και ο κατηγορούμενος έβγαλε το παντελόνι του και προσπάθησε να έρθει σε συνουσία μαζί του.

Το θύμα όμως, κατάφερε να φωνάξει και άμεσα προσέτρεξε σε βοήθειά του, εισερχόμενος εντός της σκηνής ένας υπήκοος Καμερούν, ο οποίος αντίκρισε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή, όπου ο κατηγορούμενος ήταν ημίγυμνος πάνω από τον ανήλικο προσπαθώντας να τον βιάσει και άρπαξε τον τελευταίο βγάζοντάς τον έξω από τη σκηνή.

Τι υποστηρίζει

Ο κατηγορούμενος αρνείται την πράξη του, χωρίς ωστόσο να παρέχει κάποια πειστική δικαιολογία γιατί εισήλθε στη σκηνή του ο ανήλικος και γιατί δημιουργήθηκε επεισόδιο, προκαλώντας το μένος των ατόμων που συγκεντρώθηκαν έξω από τη σκηνή του.

Ισχυρίστηκε ότι υπήρξε υπεύθυνος της βιβλιοθήκης στο πανεπιστήμιο Κούπα στην πόλη Νατζάφ του Ιράκ για έξι χρόνια. Χώρισε από τη σύζυγό του το 1980 διότι ήταν οπαδός του Σαντάμ κι εκείνος κομμουνιστής.

Αποθήκευε όπως αποδέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο υλικό πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης και παιδικής πορνογραφίας, το οποίο του έστελναν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι, τους οποίους δεν γνωρίζει.

Ερωτήθηκε γιατί του στέλνουν υλικό μόνο με ανήλικα αγόρια και απάντησε ότι έχει και άλλο υλικό πολιτικού χαρακτήρα αλλά και με γυναίκες.

Ισχυρίστηκε ότι δεν του αρέσουν τα παιδιά ερωτικά και ότι κρατούσε το υλικό παιδικής πορνογραφίας από περιέργεια.
Αρνήθηκε ότι επιχείρησε να βιάσει το ανήλικο αγόρι και ισχυρίστηκε ότι οι Αφρικανοί μπήκαν στη σκηνή του και του επιτέθηκαν γιατί φώναζε μία ομοεθνής τους ότι θα βίαζε το μικρό αγόρι μέσα στη σκηνή.

Υποστήριξε ότι δεν είχε τραβήξει στη σκηνή το παιδί ο ανήλικος συγκατηγορούμενός του και ισχυρίστηκε ότι οι Αφρικανοί έκαναν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και είχαν προβλήματα μαζί του.

Αρνήθηκε επίσης ότι είχε κοιμηθεί με τον ανήλικο συγκατηγορούμενό του αλλά και ισχυρισμούς μαρτύρων που διατείνονται ότι είχε πλησιάσει παιδιά στο ΚΥΤ Κω και τους είχε δώσει λεφτά για να έχουν ερωτική επαφή μαζί του.

Κατέθεσε ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Σερβία για να συνεχίσει τις σπουδές του στη φυσική.

Τι προέκυψε από την εργαστηριακή έρευνα

Από την εργαστηριακή εξέταση του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε η ύπαρξη αρχείων εικόνας βίντεο με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, ενώ εντοπίστηκαν 4 συνομιλίες που έλαβαν χώρα μέσω της εγκατεστημένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες συμμετείχε και ο κατηγορούμενος και εντοπίστηκε ανταλλαγή αρχείων με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών. Δύο από αυτές τις συνομιλίες φέρουν χαρακτηριστικά τα ονόματα group kids και video imagenes.

Τέλος, ο κατηγορούμενος ήταν συνδεδεμένος στην εφαρμογή whatsup με φωτογραφία προφίλ που δείχνε ένα ανήλικο αγοράκι προφανώς μικρότερο των 12 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.