Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από την ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Έτσι θα είναι η Μουσουλμανική πόλη που σχεδιάζουν οι παράφρονες στο Φυλάκιο του Έβρου, μισή ανάσα από το ποτάμι...!!!

Πως το είχε πει ο υπουργός Νότης Μηταράκης στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 “Ήδη επεκτείνουμε το Φυλάκιο στον Έβρο”....




Πως το είχε πει ο υπουργός Νότης Μηταράκης στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 “Ήδη επεκτείνουμε το Φυλάκιο στον Έβρο”.

Κι όταν συντοπίτης του ρώτησε τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου: “Τι χωρητικότητας κύριε υπουργέ”, η απάντηση ήταν: “Ταυτόσημη περίπου με της Σάμου”.

Στην Σάμο, όπως μεταδίδει το evros-news.gr η δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών προβλέπεται στην πλήρη ανάπτυξη της να έχει χωρητικότητα 5.000 αλλοδαπούς. Ξεκινάει όμως με 1.500, που ήδη κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς, στην μια πλευρά.

Παράλληλα όμως ακριβώς δίπλα δημιουργούνται οι υποδομές για αύξηση της χωρητικότητας. Κάτι ανάλογο γίνεται και στην Χίο, με την σύμφωνη γνώμη του εκεί δημάρχου.

Το επισημαίνει η εξαιρετικά μαχητική Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, με ένα βίντεο με πανοραμική θέα, το οποίο δείχνει περιμένει το κόσμο στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και τι ετοιμάζουν η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης.

Τι γράφει η ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής ΑΓΩΝΑ,

Γράφει η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ:

Τους ξεγέλασαν. Δείτε την Υπερδομή που φτιάχνουν στη Σάμο, αντί για δομή των 1.200. Χρησιμοποιώντας την απαράδεκτη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Βαθύ, έπειτα από 8 απορριπτικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πήραν, μετά από πολλές πιέσεις και κατά πλειοψηφία, το πράσινο φως για δομή 1.200 θέσεων. Και ενώ κατασκευάζουν τις 1.200 θέσεις, φτιάχνουν ακριβώς δίπλα, αγνώστου αριθμού νέες δομές χιλιάδων θέσεων.

Ακόμη και το 1500 + 600 + ΠΡΟΚΕΚΑ που παρουσίασε ο Υπουργός Μετανάστευσης για τη Σάμο φαίνεται ελάχιστο μπροστά στην θέα της τεράστιας πόλης μεταναστών που κατασκευάζουν.

240+ στρέμματα στη Σάμο, 240+ στρέμματα και στη Χίο. Εκβιαστικά διλήμματα στη Σάμο, εκβιαστικά διλήμματα και στη Χίο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Σάμο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Χίο.

Ο ίδιος σκηνοθέτης, παρόμοια φερέφωνα, ο ίδιος στόχος: Τα νησιά να γίνουν πάρκινγκ μεταναστών.

Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα!”.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.