Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εθνική Οδός: Συγκλονιστικές εικόνες από φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ - Τρόμος για 48 επιβάτες - ΒΙΝΤΕΟ

Το λεωφορείο πήρε φωτιά εν κινήσει στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες και οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν για να σω...





Το λεωφορείο πήρε φωτιά εν κινήσει στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες και οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν. Το βίντεο αποτυπώνει πλήρως την καταστροφή…

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ τυλίχθηκε στις φλόγες, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Πως ξέσπασε η μεγάλη φωτιά…

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών.


Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι όταν πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το χωρο της μηχανής του λεωφορείου. Ο οδηγός του το ακινητοποίησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου στο 124ο χιλιόμετρο λίγο πριν τη διασταύρωση Μαρτίνου και ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά επεκτάθηκε αμέσως σε ολόκληρο το αυτοκίνητο πριν ακόμη προλάβουν να φτάσουν εκεί οι πυροσβέστες από την περιοχή της Αταλάντης και από την περιοχή της Θήβας.

Όπως μεταδίδει το tvstar.gr, ελάχιστες από τις βαλίτσες διασώθησαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και ώρα μέσα στην βροχή περιμένοντας άλλο λεωφορείο από την Λαμία που θα τους μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.