Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ από τα Ελλάδικά Μέσα... Δεν είναι αλβανοί αλλά ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ αυτοί που περνάνε τα σύνορα για νοσηλεία στα Γιάννενα...!!

  Την αισχρή προπαγάνδα του Περιφερειάρχη ακολούθησε και ο Δήμαρχος των Ιωαννίνων και τα Αθηναϊκά μέσα... Δελτίο τύπου εξέδωσε χθες ο Περιφ...

 


Την αισχρή προπαγάνδα του Περιφερειάρχη ακολούθησε και ο Δήμαρχος των Ιωαννίνων και τα Αθηναϊκά μέσα...


Δελτίο τύπου εξέδωσε χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης όπου ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων εξαιτίας του Covid-19. Αφορμή για την τοποθέτηση του αποτέλεσαν διάφορα δημοσιεύματα πως τα Ιωάννινα θα ενταχθούν στις κόκκινες περιοχές.

Ανάμεσα σε μερικές άλλες λεπτομέρειες, ο κ. Καχριμάνης αναφέρει ως σημαντικό πρόβλημα το γεγονός πως "ασθενείς από την Αλβανία" νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων. Μάλιστα αναφέρει πως οι ασθενείς από Αλβανία είναι περίπου το 50% από το σύνολο των νοσηλευθέντων στις μονάδες λοιμωδών στα Ιωάννινα.

Μια λεπτομέρεια που σίγουρα δεν διέφυγε τυχαία από τον Περιφερειάρχη, είναι πως αυτοί οι Αλβανοί ασθενείς είναι Έλληνες Βορειοηπειρώτες. Είναι αυτοί στους οποίους απευθύνεται ο ίδιος κατά τις περιόδους που αναζητά τον σταυρό τους για να επανεκλεγεί καθώς είναι όλοι Έλληνες πολίτες με αρκετούς εξ αυτών να έχουν τόπο διαμονής τα Ιωάννινα.

Όλοι αυτοι οι "Αλβανοί ασθενείς" όπως τους αποκαλεί ο κ. Καχριμάνη, έχουν δικαίωμα περίθαλψης στην Ελλάδα, γιατί εκτός από Έλληνες που είναι,  έχουν δημόσια ασφάλιση και ένσημα στο ελληνικό κράτος. Αυτό που αφήνει να εννοηθεί ο Περιφερειάρχης είναι πως οι Βορειοηπειρώτες είναι πολίτες β διαλογής. Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση αυτό καθώς στα Ιωάννινα αυτή η καραμέλα κρατάει από τις αρχές τις πανδημίας.

Με πληροφορίες από το Himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.