Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Χανιά: Δίπλα σε εκκλησάκι είχε βρει καταφύγιο ο Νορβηγός - Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ανακοινώθηκε και επίσημα η σύλληψη του Νορβηγού συντρόφου της 54χρονης γυναίκας, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, στο σπίτι όπου διέμεναν σ...

Ανακοινώθηκε και επίσημα η σύλληψη του Νορβηγού συντρόφου της 54χρονης γυναίκας, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, στο σπίτι όπου διέμεναν στα Μεσκλά Χανίων.



Ο αλλοδαπός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, προέκυψε ότι ο Νορβηγός είχε διαπράξει την ανθρωποκτονία και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα συλλήψεως από την ανακρίτρια Χανίων.


Έπειτα από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τον εντόπισαν σε περιοχή του Ηρακλείου και τον συνέλαβαν, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες αρχές.


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες τον Νορβηγό "πρόδωσε" το αυτοκίνητο της 54χρονης, με το οποίο φαίνεται πως διέφυγε έπειτα από το έγκλημα. Το cretalive.gr αναφέρει πως τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο του θύματος σε εκκλησάκι στα Λινοπεράματα. Μάλιστα, φαίνεται πως υπήρξε πληροφορία στις αρχές, για όχημα που μοιάζει με αυτό του καταζητούμενου Νορβηγού, με αποτέλεσμα οι αρχές να κινητοποιηθούν άμεσα.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 48χρονος βρέθηκε ξαπλωμένος στο κάθισμα του συνοδηγού και δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον αιφνιδίασαν. Όντας απόλυτα ήρεμος, κατέβηκε μόνος του από το αυτοκίνητο και παραδόθηκε.


Με πληροφορίες από cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.