Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... Πανικιόβλητοι οι Τούρκοι: «Χρειαζόμαστε επειγόντως φρεγάτες αντιαεροπορικής άμυνας»

Επισκέπτης της ζωντανής τηλεοπτικής εκπμπής του δημοσιογράφου Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι στην τηλεόραση HabertTürk, ο απόστρατος Ναύαρχος Cihat Ya...





Επισκέπτης της ζωντανής τηλεοπτικής εκπμπής του δημοσιογράφου Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι στην τηλεόραση HabertTürk, ο απόστρατος Ναύαρχος Cihat Yaycı σχολίασε τις πρόσφατες εντάσεις με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, τα drones και τo mini αεροπλανοφόρο TCG Anadolu.

"Χρειαζόμαστε επειγόντως φρεγάτες αντιαεροπορικής άμυνας και αεροπλανοφόρα" είπε και συνέχισε λέγοντας ότι έτσι θα έχουμε την ικανότητα μεταφοράς ισχύος και την ικανότητα προβολής ισχύος.

Τι σημαίνει αυτό; Απλά ότι μεταφέρετε δύναμη στο εξωτερικό και την ελέγχετε. Μπορείτε να το κάνετε μόνο με το Ναυτικό. "Τόνισε τη σημασία του Ναυτικού δίνοντας έμφαση στις δηλώσεις του ο Yaycı,

"Ας κάνουμε αυτήν τη δουλειά με UAV και αντιαεροπορική προστασία. Οι λειτουργίες των UAV και SİHA είναι διαφορετικές. Η αντιαεροπορική άμυνα μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας ή με την αεροπορία.

Για την επίτευξη αεροπορικής κυριαρχίας, χρειαζόμαστε επειγόντως τόσο φρεγάτες αντιαεροπορικής άμυνας όσο και αεροπλανοφόρα.

Έχουμε το πρώτο ελαφρύ αεροπλανοφόρο Anadolu, ενώ μετά είναι προγραμματισμένο να κατασκευαστεί και δεύτερο παρόμοιο πλοίο με την επωνυμία "Θράκη".

Οι δηλώσεις του Yaycı συνάδουν με την ανάλυση του "On the Turkish Naval Forces and Aircraft Carrier" που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από την Defense Turk.

Η ιδέα της απόκτησης του αεροπλανοφόρου από την Τουρκία, που θα φιλοξενεί αεροσκάφη Harrier, καθώς και η αναγκαιότητα παροχής αντιαεροπορικής άμυνας από τα αντιτορπιλικά , έχουν συμπεριληφθεί σε αυτήν την ανάλυση.

Σχολιάζοντας την κατάσταση των Ναυτικών Δυνάμεων και την προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας, ο Γιάτσι είπε: ''Οι Ναυτικές Δυνάμεις μας χρησιμοποιούν ό, τι τους δίνεται με τον καλύτερο τρόπο, προστατεύοντας την Γαλάζια Πατρίδα."

Στη συνέχεια της δήλωσής του, ο Γιάτσι είπε για το ζήτημα της Λιβύης, "πρέπει να έχουμε μια μεγάλη ναυτική δύναμη. Γιατί; Για να είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος. Το ζήτημα της Λιβύης το αποκάλυψε πολύ καθαρά. Πρέπει να έχουμε μια πολύ ισχυρή ναυτική δύναμη ακόμη και για τη Λιβύη.

Τώρα αν είχαμε ένα αεροπλανοφόρο στη Λιβύη, όλα θα ήταν διαφορετικά ", είπε.

''Οι Ναυτικές Δυνάμεις δημιούργησαν μια Ναυτική Σχολή εκπαίδευσης πιλότων αεροσκαφών πέρυσι για να εκπαιδεύσουν τους δικούς τους πιλότους.Γιατί αυτό;

Για να μπορέσουν οι πιλότοι να είναι έτοιμοι και αρκετοί αριθμητικά πριν φτάσουν τα αεροσκάφη , έτσι ώστε να μην υπάρχει έλλειψη πιλότων.''

Υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει αεροπλάνο για χρήση στην TCG Anadolu, ο Yaycı είπε, ''είναι απαραίτητο να βρεθεί ένα αεροπλάνο για το αεροπλανοφόρο μας. Δεν έδωσαν απαραίτητα το F-35B, τότε όχι, ας αγοράσουμε ένα παλιό Harrier . Αλλά ας κάνουμε μια εισαγωγή σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Εάν είναι απαραίτητο, ας αγοράσουμε ένα κινεζικό αεροπλάνο. Ας κάνουμε μια εισαγωγή εδώ. Ας αναπτύξουμε 3-5 αεροπλάνα στο αεροπλανοφόρο μας. "pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.