Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πελασγία, Φθιώτιδας: Βούλγαρος μεθυσμένος και χωρίς φώτα... οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό, και προκάλεσε δύο συγκρούσεις

  Μεθυσμένος Βούλγαρος οδηγός χωρίς φώτα στο όχημά του, με ανάποδη κίνηση στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο προκάλεσε δύο συγκρούσεις στο ύψος των δι...

 


Μεθυσμένος Βούλγαρος οδηγός χωρίς φώτα στο όχημά του, με ανάποδη κίνηση στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο προκάλεσε δύο συγκρούσεις στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας

Ο Βούλγαρος, οδηγός στο αγροτικό του αφεντικού του, τα ξημερώματα (13/01) κινήθηκε από τον κόμβο της Γλύφας, προς Λαμία, ενδεχομένως ήθελε να κινηθεί στον παράδρομο, μπήκε στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο ανάποδα στην κυκλοφορία.

Όταν προσέγγισε τα διόδια της Πελασγίας ο Βούλγαρος οδηγός και είδε τις φωτεινές σημάνσεις από τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, ανέκοψε πορεία και έσβησε τα φώτα πορείας, ενδεχομένως για να αποφύγει τον έλεγχο ο οδηγός του αγροτικού πραγματοποίησε αναστροφή και χωρίς φώτα επιχείρησε να διαφύγει φεύγει οδηγώντας ανάποδα στην Εθνική Οδό.

Οι οδηγοί που είχαν κανονική ροή στην κυκλοφορία είχαν να έρχεται κατά πάνω τους το αγροτικό όχημα, χωρίς φώτα. Το αγροτικό όχημα συγκρούστηκε αρχικά με ένα Nissan ο οδηγός του οποίου δεν τραυματίστηκε.

Το επόμενο αυτοκίνητο οδηγούσε 55χρονος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος επιχείρησε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το αγροτικό, και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό παρεξέκκλινε την πορεία του και προσέκρουσε με ορμή στις μπάρες και διαπέρασαν την BMW με τον 55χρονο να έχει τραυματιστεί.

Ο Βούλγαρος με το αγροτικό όχημαστο οποίο επέβαινε, συνεχίζει να οδηγεί ανάποδα στη ροή της κυκλοφορίας, στον κόμβο βγήκε από την Εθνική Οδό και συνέχισε με κατεύθυνση προς Πελασγία.

Λίγο πριν φτάσει στο χωριό ακινητοποίησε το όχημά του, και επιχείρησε να διαφύγει. Πληρώματα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, που ακολουθούν το αγροτικό όχημα τον ακινητοποίησαν και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε ο Βούλγαρος έφερε αμιχές, σε προχωρημένη κατάσταση μέθης. Απο την Τροχαία εξετάζεται αν στο όχημα υπήρχε συνοδηγός, ο οποίος κατά την ακινητοποίησή του να διέφυγε μέσα στους ελαιώνες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία στρατιωτικό γιατρό, απο το BMW, ο οποίος διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Ο Βούλγαρος οδηγός το πρωί της Πέμπτης (14/01) παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο. nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.