Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τύρναβος: Βιντεοσκοπούσε ανήλικα κορίτσια να «παίζουν» με ερωτικά βοηθήματα

Σε βάρος του ενήλικα που «ανέβασε» το βίντεο στο διαδίκτυο, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και να οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ οι γ...





Σε βάρος του ενήλικα που «ανέβασε» το βίντεο στο διαδίκτυο, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και να οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ οι γονείς των δύο ανήλικων κοριτσιών έχουν υποβάλει μήνυση σε βάρος του

Μία υπόθεση με βιντεοσκόπηση ανήλικων κοριτσιών να «παίζουν» με ερωτικά βοηθήματα, παρά τη θέλησή τους, απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές τις τελευταίες ημέρες στον Τύρναβο, με δεδομένο ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ενήλικος ο οποίος κατηγορείται ότι ανέβασε το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε προγενέστερο χρόνο στη θεσσαλική πόλη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το paidis.com, σε βάρος του ενήλικα αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και να οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ οι γονείς των δύο ανήλικων κοριτσιών έχουν υποβάλει μήνυση σε βάρος του.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινωνία του Τυρνάβου, ενώ από την Αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.