Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Αρσεναλ πήρε δάνειο 133.000.000 ευρώ λόγω Covid-19 από την κυβέρνηση

Το οικονομικό πλήγμα στην Αρσεναλ εξαιτίας της Covid-19 ήταν μη διαχειρίσιμο και την υποχρέωσε να λάβει δάνειο 133 εκατ. ευρώ από την κεν...

Το οικονομικό πλήγμα στην Αρσεναλ εξαιτίας της Covid-19 ήταν μη διαχειρίσιμο και την υποχρέωσε να λάβει δάνειο 133 εκατ. ευρώ από την κεντρική τράπεζα της Αγγλίας.


Η Αρσεναλ έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό από την πανδημία, καθώς ο κορονοϊός ήρθε να προστεθεί στην τετραετία που έχει περάσει δίχως τα έσοδα του Champions League. Σε αυτό το πλαίσιο αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην κεντρική τράπεζα της Αγγλίας και ουσιαστικά να λάβει βοήθεια από την κυβέρνηση, μιας και της εγκρίθηκε δάνειο ύψους 133 εκατ. ευρώ.



Το καλοκαίρι τα οικονομικά προβλήματα των Gunners ήταν τόσο μεγάλα, ώστε ο σύλλογος είχε αποφασίσει να απολύσει 55 εργαζόμενους. Οι ποδοσφαιριστές όμως δέχτηκαν μείωση των δικών τους μισθών κατά 12,5% και βοήθησαν στο να μην χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι.


Ωστόσο, ακόμα και έτσι, οι Λονδρέζοι ζορίζονται σημαντικά και σε αυτό σίγουρα δεν βοήθησε ότι πλήρωσαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης 50 εκατ. ευρώ για τον Τόμας Παρτέι, ούτε ότι έδωσαν πολλά χρήματα για τα συμβόλαια των Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Γουίλιαν. Όπως και να ‘χει, αυτό το δάνειο θα αποτελέσει βαθιά ανάσα για τα ταμεία του club.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.