Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Καλλιθέα: Ιεροψάλτης υδραυλικός κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του - Ηταν δυστύχημα, λέει ο ίδιος

   Ένας 53χρονος Ιεροψάλτης συνελήφθη χθες από την ΕΛΑΣ με τις κατηγορίες πως δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα κ...

  


Ένας 53χρονος Ιεροψάλτης συνελήφθη χθες από την ΕΛΑΣ με τις κατηγορίες πως δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα και στη συνέχεια προσπάθησε να εμφανίσει τον θάνατο της ως... δυστύχημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη, που διατηρούσε εταιρεία ραφής μαζί με ακόμη έναν άνδρα, βρισκόταν στο σπίτι της στην Καλλιθέα στις 23 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος της, υδραυλικός και ιεροψάλτης, είχε πάει τα παιδιά στο σχολείο και στην συνέχεια πήγε σε επαγγελματικό ραντεβού.

Ωστόσο μετά από λίγο επέστρεψε στο σπίτι καθώς χρειαζόταν κάποια εργαλεία. Τότε ξεκίνησε άγριος τσακωμός με την σύζυγο του με τον ίδιο να καταθέτει στους αστυνομικούς πως το θύμα προσπάθησε να τον απωθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έγυρε προς τα πίσω και έπεσε με το πίσω μέρος του κεφαλιού στην άκρη του νιπτήρα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκα από τον ιατροδικαστή, Νίκο Καλόγρια. Ο ίδιος επιβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών το συμβάν λέγοντας πως διαπίστωσε ίχνη πίεσης στην τραχηλική χώρα, πέρα από το χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποιος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ομολόγησε την πράξη του λέγοντας πως έσπρωξε την γυναίκα του χωρίς να θέλει να την σκοτώσει. Ο ίδιος πήρε προθεσμία να απολογηθεί για το πρωί της Δευτέρας. Ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

«Πρόκειται για ένα άτυχημα. Είναι μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βιας. Η σύζυγος του κακοποιούσε τον ίδιο και τα παιδιά του. Είχε κάνει απόπειρες διαζυγίου. Μια στιγμιαία απώθηση σε επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγο του οδήγησε τη γυναίκα στο να παραπατήσει. Υπέστη σωματική βλάβη που οδήγησε στον θανατο της. Ήταν η κακιά η ώρα. Δεν υπήρχε πρόθεση», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο δικηγορος του κατηγορουμένου, Νίκος Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.