Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα τροπή με εμπλοκή ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατικής! Ποιοι είναι οι 3 Τούρκοι που συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας

Νέα τροπή λαμβάνει το θρίλερ με τη σύλληψη τριών Τούρκων στο κέντρο της Αθήνας. Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν με πλαστές ελληνικές ταυτότη...


Νέα τροπή λαμβάνει το θρίλερ με τη σύλληψη τριών Τούρκων στο κέντρο της Αθήνας. Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν με πλαστές ελληνικές ταυτότητες και για την υπόθεση ενημερώθηκαν άμεσα η αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.


Οι τρεις Τούρκοι εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης (06.11.2020) από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, πρόκειται για δυο αστυνομικούς και έναν γιατρό. Και οι τρεις ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα γιατί, όπως είπαν, διώκονται από το καθεστώς Ερντογάν.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ προχώρησαν στην κράτηση των τριών ανδρών γιατί όταν τους εντόπισαν στο κέντρο της Αθήνας, τους έδειξαν πλαστές ελληνικές ταυτότητες. Στα σακίδιά τους, επίσης, βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις στρατιωτικές ταυτότητες του τουρκικού κράτους.

Ήδη η υπόθεση ερευνάται τόσο από την Αντιτρομοκρατική όσο και από την ΕΥΠ. Μάλιστα και κατά μια πληροφορία, ίσως πρόκειται για Τούρκους αντιφρονούντες στο καθεστώς Ερντογάν και μάλιστα φέρεται να βρέθηκαν στην Ελλάδα περνώντας από μυστικά περάσματα στο Έβρο.

Άλλωστε το Newsit.gr πριν από μερικές εβδομάδες με ρεπορτάζ του, έκανε γνωστό πως πολλοί Τούρκοι υπήκοοι που δεν αντέχουν το καθεστώς Ερντογάν αλλά και την ζοφερή οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην γειτονική χώρα, περνούν παράνομα τα σύνορα για να ζητήσουν αρχικά πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και στην συνέχεια να φύγουν για χώρες της Ευρώπης. Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου -newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.