Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανησυχούν οι Τούρκοι: «Οι Ελληνικοί S-300 προετοιμάζονται για βολές» - Η Άγκυρα δημοσίευσε δορυφορικές φωτογραφίες των συστημάτων

Tι αναφέρουν οι Τούρκοι ... ''Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο, οι Ελληνικοί S-300 θα πραγματοποιήσουν βολές εκ νέου στις...




Tι αναφέρουν οι Τούρκοι ... ''Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο, οι Ελληνικοί S-300 θα πραγματοποιήσουν βολές εκ νέου στις αρχές Νοεμβρίου. 

Η προετοιμασία για την διεξαγωγή 2ης βολής από τους S-300 συμπίπτει με την παρατεταμένη τουρκο-ελληνική ένταση στη Ανατολική Μεσόγειο, τις δοκιμαστικές βολές των τουρκικών S-400 στη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και τις διαδοχικές επισκέψεις στην Ελλάδα των υπουργών Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ καταφθάνει στην Αθήνα στις 26 Οκτωβρίου, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσκεψη του Αμερικάνου ομολόγου του στην Θεσσαλονίκη και την Σούδα.'', αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Tην ίδια στιγμή, τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούνται πληφορορίες του Πενταπόσταγμα για τους S-300.

Η Άγκυρα δημοσίευσε δορυφορικές φωτογραφίες των ελληνικών αντιπυραυλικών συστημάτων

Η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ένα νέο τεστ βολής των S-300 σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναφέρει το τουρκικό savunmaSanayiST.com, το οποίο δημοσιεύει και δορυφορικές φωτογραφίες.

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει τα συστήματα ραντάρ των S-300 και έχει εκσυγχρονίσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.