Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί ακριβώς είναι... Βάρβαροι… ΤουρκΑζέροι αποκεφάλισαν Αρμένιο και έβαλαν φωτό στο Facebook

Το Γραφείο του Αρμένιου Διαμεσολαβητή έλαβε την Κυριακή ένα μήνυμα ότι πριν από λίγες ημέρες οι Αζέροι στρατιώτες αποκεφάλισαν τον Αρμένιο ...




Το Γραφείο του Αρμένιου Διαμεσολαβητή έλαβε την Κυριακή ένα μήνυμα ότι πριν από λίγες ημέρες οι Αζέροι στρατιώτες αποκεφάλισαν τον Αρμένιο στρατιώτη. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Αρμένιο Διαμεσολαβητή Αρμάν Τατογιάν, ο οποίος ξεκίνησε επειγόντως έρευνα σχετικά με την εν λόγω έκθεση και δημοσίευσε τα αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατέστη σαφές ότι στις 16 Οκτωβρίου, περίπου στις 13:00, ένας στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν κάλεσε τον αδελφό του Αρμένιου στρατιώτη ό οποίος ήταν στη πρώτη γραμμή και είπε ότι πήραν τον αδελφό του και τον αποκεφάλισαν και σκοπεύουν να δημοσιεύσουν τη σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο. 

Αργότερα, λίγες ώρες μετά την κλήση, ο αδελφός του δολοφονημένου Αρμένιου στρατιώτη βρήκε την φωτογραφία του αδελφού του στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Αζέροι στρατιώτες δημοσίευσαν την φωτογραφία του Αρμένιου στρατιώτη στη σελίδα του facebook. Ο αδελφός του εκλιπόντος μίλησε δύο φορές στο τηλέφωνο με τον βάρβαρο Αζέρο στρατιώτη, ο οποίος τον χλεύασε, προσπάθησε να τον ταπεινώσει με κάθε δυνατό τρόπο, μίλησε στη γλώσσα της εχθρότητας και του μίσους. Όπως ενημέρωσε τον Μεσολαβητή ο αδελφός του θύματος ή κλήση πραγματοποιήθηκε από το κινητό του αδελφού του.

«Πρόκειται για σκληρές και βάρβαρες, φανερά τρομοκρατικές μεθόδους», δήλωσε ο Τατογιάν. Ο Τατογιάν κατέγραψε επίσης άλλες περιπτώσεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητας των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν. 

Οι εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζονται. Όπως σημείωσε ο Διαμεσολαβητής, όλα τα δεδομένα τεκμηριώνονται δεόντως και θα υποβληθούν στους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς. «Οι υπεύθυνοι για τέτοια εγκλήματα θα πρέπει αναπόφευκτα να τιμωρηθούν στο μέγιστο βαθμό του διεθνούς ποινικού δικαίου», δήλωσε ο Τατογιάν. ΠΗΓΗ: ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.