Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εγκληματίες από κούνια... Αζέροι έδεσαν Αρμένιους στρατιώτες με αρμενικές σημαίες & τους εκτέλεσαν - Σκληρά βίντεο

Βίντεο ντοκουμέντα με τα εγκλήματα πολέμου Αζέρων και Τούρκων Σοκάρουν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν τα στρατεύματα του Αζερμπαϊ...



Βίντεο ντοκουμέντα με τα εγκλήματα πολέμου Αζέρων και Τούρκων

Σοκάρουν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν τα στρατεύματα του Αζερμπαϊτζάν στη σύγκρουση με την Αρμενία για την αμφισβητούμενη περιοχή Ναγκόρνο-Καραμπάχ.


Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν πώς τα στρατεύματα του Αζερμπαϊτζάν συνέλαβαν δύο Αρμένιους μαχητές, ένας από αυτούς ήταν ηλικιωμένος (δεν φαίνεται καν να μπορεί να κρατήσει όπλα), τους έδεσαν με αρμενικές σημαίες και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλάμ Αλίεφ και κορυφαίοι Τούρκοι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν επανειλημμένα ότι η προώθηση του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ δεν αποτελεί απειλή για τον Αρμενικό πληθυσμό εκεί.

Παρ 'όλα αυτά, τα παρακάτω πλάνα και πλήθος στοιχείων από ανεξάρτητους οργανισμούς και παρατηρητήρια ένοπλων συγκρούσεων δείχνουν ότι στην πραγματικότητα η σύγκρουση δημιουργεί πραγματική απειλή εθνοκάθαρσης του αρμενικού πληθυσμού εάν η περιοχή του Καραμπάχ καταληφθεί από το Αζερμπαϊτζάν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.