Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Big Brother: Παρέμβαση Πέτσα για τα σχόλια περί βιασμών του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη

O Στέλιος Πέτσας έκανε παρέμβαση για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμών από παίκτη του Big Brother έκανε ζητώντας τη διερεύνηση από το ΕΣΡ...



O Στέλιος Πέτσας έκανε παρέμβαση για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμών από παίκτη του Big Brother έκανε ζητώντας τη διερεύνηση από το ΕΣΡ και την άμεση αντίδραση του ΣΚΑΙ.





«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του» έγραψε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.




Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του.


Νωρίτερα, τα απαράδεκτα σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη για το πώς αντιμετωπίζει τις γυναίκες καταδίκασαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας παρέμβαση του ΕΣΡ και αποδίδοντας ευθύνες για την αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού στον ΣΚΑΙ.


Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ακούγεται, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, να κάνει εμετικά σχόλια για το πώς αντιμετωπίζει τις γυναίκες, λέγοντας σε συζήτηση με δύο ακόμα παίκτες του ριάλιτι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Σύμφωνα με σχόλια άλλων χρηστών, ο ίδιος παίκτης έχει κάνει και άλλα εξίσου απαράδεκτα και σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες ενώ και στο πρώτο επεισόδιο του Big Brother έκανε μπροστά στις κάμερες ομοφοβικά σχόλια.

Οι χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming του ΣΚΑΙ ζητούν την αποπομπή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother.