Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εθνική Ελλάδος... Το πρώτο της τρίποντο για τον 3ο όμιλο της Λίγκας C με 2 - 1 μέσα στο Κόσοβο...

Η Ελλάδα νίκησε με 2-1 το Κόσοβο και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Σλοβενία, στους 4 πόντους. Το αντιπροσωπευτ...

Κόσοβο – Ελλάδα 1-2: Ήταν ανώτερη, αλλά το έκανε ντέρμπι στο τέλος – Γκολάρες από Λημνιό, Σιόβα. Πολύ ωραία γκολ από Λημνιό, Σιόβα

Η Ελλάδα νίκησε με 2-1 το Κόσοβο και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Σλοβενία, στους 4 πόντους.





Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο, σκοράροντας στην αρχή κάθε ημιχρόνου και μάλιστα με πολύ ωραίο τρόπο. Πρώτα ο Λημνιός και μετά ο Σιόβας.

Δέχθηκε ένα γκολ από τραγικό λάθος του Μπάρκα στο 82′ και έκανε το ματς ντέρμπι, άνευ λόγου και αιτίας. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Προφανώς και η δυναμικότητα του αντιπάλου ήταν χαμηλή, αλλά οι διεθνείς μας έδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία.

Δεν υποτίμησαν το Κόσοβο, ήταν προσηλωμένοι στον στόχο και έφτασαν στη νίκη, αποφεύγοντας ατομικά λάθη. Εκτός απ’ αυτού του Μπάρκα.

Το γρήγορο γκολ του Λημνιού βέβαια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αφού αναγκαστικά οι Κοσοβάροι ανοίχτηκαν και η εθνική μας βρήκε χώρους.

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στο Nations League σε περίπου έναν μήνα, με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις, στις 11 Νοεμβρίου με τη Μολδαβία και στις 14 του ίδιου μήνα με το Κόσοβο.
sportime.gr