Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Δράμα... Δεν άντεξε την προσβολή της εισαγγελέως και αυτοκτόνησε...!!! Δείτε το απίστευτο σημείωμα που άφησε...

Μία ανείπωτη τραγωδία έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης η οποία αφορά στην αυτοκτονία ενός ανθρώπου που, ...

Δεν άντεξε την προσβολή της εισαγγελέως και αυτοκτόνησε

Μία ανείπωτη τραγωδία έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης η οποία αφορά στην αυτοκτονία ενός ανθρώπου που, όπως καταγγέλλεται, έφθασε σε αυτό το σημείο έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά μίας εισαγγελέα σε δίκη στην οποία συμμετείχε.




Η ιστορία που παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr διαδραματίστηκε τον Μάρτιο του 2020. Πρωταγωνιστής είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, εξαιρετικά ευαίσθητος και περήφανος, ο οποίος είχε αντιδικίες με έναν συγχωριανό του καθώς πίστευε ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του σκυλιού του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να έρθουν σε αντιπαράθεση, με τον ίδιο να πηγαίνει στο σπίτι του συγχωριανού του για να ζητήσει εξηγήσεις και την υπόθεσή τους να οδηγείται τελικά στο δικαστήριο, στη Δράμα.

Σε αυτό το δικαστήριο, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του σκυλιού και πρωταγωνιστής της ιστορίας (ήταν κατηγορούμενος για φθορά ξένης περιουσίας) παραστάθηκε μαζί με τους μάρτυρές του και κατέθεσε σχετικά.

Μετά την απολογία του όμως και τις καταθέσεις των μαρτύρων, η εισαγγελέας της έδρας εξαπέλυσε μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του χαρακτηρίζοντας τόσο την απολογία όσο και τις καταθέσεις των μαρτύρων γελοίες. Όταν μάλιστα ένας από τους μάρτυρες προσπάθησε να παρέμβει προκειμένου να συμπληρώσει κάτι, άκουσε την πρόεδρο της έδρας να λέει ότι, αν συνεχίσετε να μιλάτε, θα πάτε και εσείς μέσα.

Η συμπεριφορά τόσο της εισαγγελέα όσο και της προέδρου προκάλεσε την έκρηξη του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο οποίος έκανε λόγο για ασυνήθιστα παράδοξες καταστάσεις. Μετά το πέρας της δίκης ο άνδρας -που εν τέλει καταδικάστηκε- ήταν σε άθλια κατάσταση καθώς ένιωθε βαθιά προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά των εν λόγω δικαστικών. Τόσο ο δικηγόρος του όσο και οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν αλλά εις μάτην. Είχε πληγωθεί βαθιά.

Από τότε ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για το… τέλος του. Ευρισκόμενος σε ψυχολογική κατάπτωση και μην μπορώντας να δεχθεί τους χαρακτηρισμούς που εξαπολύθηκαν εναντίον του, αποφάσισε να πάρει μία καραμπίνα και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα άφησε και σχετικό σημείωμα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τον χαρακτηρισμό περί γελοιότητας τον επιστρέφω στην εισαγγελέα. Πρέπει να μάθεις πως υπάρχουν άνθρωποι με υπόληψη και τιμή. Οι αλήτες που μου φόλιασαν το σκυλί δικαιώθηκαν».

Δείτε το σημείωμα:


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ