Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΣΑΠ Κηφισιάς: Οι πρώτες εικόνες από τον συρμό του Ηλεκτρικού που προσέκρουσε σε τοιχίο...! ΒΙΝΤΕΟ

Ατύχημα σημειώθηκε στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο, τις οποίες μετέδωσε ο ΑΝΤ1 δείχνουν ότι ο...



Ατύχημα σημειώθηκε στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο, τις οποίες μετέδωσε ο ΑΝΤ1 δείχνουν ότι ο συρμός προσέκρουσε στο τοιχίο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.






Το πρώτο βαγόνι έχει υποστεί κάποιες μικρές ζημιές, ενώ τραυματίστηκαν οκτώ άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπιασαν τα φρένα - ενδεχομένως λόγω ολισθηρότητας ή μεγαλύτερης, από την προβλεπόμενη, ταχύτητας- με αποτέλεσμα το τρένο να προσκρούσει σε τοιχίο της αποβάθρας. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν, οκτώ άτομα.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, τα ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο παρέλαβαν τους τραυματίες, οι οποίοι απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τον κ. Μαθιόπουλο, τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό και πέντε στον Ευαγγελισμό.