Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ! Οι τούρκοι έβγαλαν τον Στόλο τους από τα Στενά... Μαζεύονται στο Ακσάζ (Μαρμαρίς) για να φύγουν για Λιβύη...!!! ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...

Οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις που συγκεντρώνονται στο ναύσταθμο του Ακσάζ θα αποπλεύσουν για την Λιβύη για να αποκλείσουν εντελώς την π...


Οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις που συγκεντρώνονται στο ναύσταθμο του Ακσάζ θα αποπλεύσουν για την Λιβύη για να αποκλείσουν εντελώς την πόλη της Σύρτης και να υποστηρίξουν την έφοδο των τουρκικών δυνάμεων προς κατάληψή της.





Για πρώτη φορά θα εμπλακούν και δυνάμεις της τουρκικής Αεροπορίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των τουρκικών μαχητικών από την Τουρκία μέχρι τα μέσα της διαδρομής προς την Λιβύη ενώ ετοιμάζονται τα τουρκικά εναέρια τάνκερ.

Έχουν λάβει εντολή αυξημένης ετοιμότητας για να υποστηρίξουν τις αεροπορικές επιχειρήσεις των τουρκικών δυνάμεων στην Λιβύη.

Η Άγκυρα θα εμπλακεί πλέον σε επίπεδο τακτικών Ενόπλων Δυνάμεων με όλους τους Κλάδους.

Η ασυνήθιστη κινητικότητα των Τούρκων δεν πέρασε απαρατήρητη από την Αθήνα, η οποία και αντέδρασε. Μονάδες τους Στόλου έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα στο νότιο Αιγαίο και παρακολουθούν κάθε τουρκική κίνηση.