Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 - 90 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ»... στο τούρκικο εργοστάσιο που οι Κούρδοι ανέλαβαν την ευθύνη για την ανατίναξη του...!!

O Τσελίκ που έχασε τη σύζυγό του στην έκρηξη που συνέβη στην Σακάρια λέει πως “Κοροϊδεύουν τον κόσμο υπάρχουν τουλάχιστον 80 έως 90 νεκ...


O Τσελίκ που έχασε τη σύζυγό του στην έκρηξη που συνέβη στην Σακάρια λέει πως “Κοροϊδεύουν τον κόσμο υπάρχουν τουλάχιστον 80 έως 90 νεκροί”.

Υπενθυμίζουμε ότι Η μαχητική ομάδα “Πρωτοβουλία Παιδιών της Φωτιάς” ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στη δυτική Τουρκία. Η έκρηξη στο εργοστάσιο λέγεται ότι έγινε αισθητή σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων.




Ο Σαλίχ Τσελίκ πού έχασε τη σύζυγό του από την έκρηξη στην Σαμάρια, play πως για όσο ήταν ο ίδιος στο νοσοκομείο είχαν έρθει πολλά πτώματα και ότι υπάρχουν τουλάχιστον 80 έως 90 νεκροί.

Στο Χεντεκ της Σαμαριάς, σύμφωνα με τα στοιχεία του καθεστώτος, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 4 άτομα, 3 ακόμη αναζητούνται και 114 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που συνέβη στη βιομηχανία πυροτεχνημάτων, ενώ οι θανόντες ξεπροβοδίζονται στο τελευταίο τους ταξίδι.

Ο Σαλίχ Τσελίκ μετά από την ανεύρεση της σορού της συζύγου του Χαβά Τσελίκ πού εργαζόταν στην βιομηχανία πυροτεχνημάτων, στην οικία συλλυπητηρίων ανέφερε πως ο αριθμός των νεκρών δεν είναι όσοι λέγονται.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Φιρατ Φιστίκ της Medyascope, δήλωσε:” Κοροϊδεύουν τον κόσμο, κάνουν μία επιχείρηση για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Λένε πως σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα. Μα μόνο εγώ όταν ήμουν στο νοσοκομείο ήρθαν πολλά πτώματα. Υπάρχουν τουλάχιστον 80 έως 90 νεκροί. Πρόκειται για μία αυτή τη βιομηχανία σε λίγους μήνες θα την ανοίξουν πάλι με άλλο όνομα. Όσο και να μιλάμε εμείς, η ίδια ιστορία συμβαίνει.”.