Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκε νεκρός 27χρονος στον Βόλο: Ήταν μέλος του συνδέσμου «Blue Angels»

Blue Angel ο 27χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Βόλο. Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος στον Βόλο το απόγευμα της Δευτέρας (13/7) και η Αστυνομί...

Blue Angel ο 27χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Βόλο

Blue Angel ο 27χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Βόλο.

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος στον Βόλο το απόγευμα της Δευτέρας (13/7) και η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τον νεαρό τον βρήκε πεθαμένο η μητέρα του στο κρεβάτι του.




Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, o άτυχος νεαρός, βρέθηκε στο δωμάτιό του από τη μητέρα του χωρίς αισθήσεις, άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, στο σπίτι, που βρίσκεται στην οδό Κ. Καρτάλη, πήγε άμεσα γιατρός του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο νεαρός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ωστόσο σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ήταν μέλος του συνδέσμου Blue Angels. Ο Βασίλης ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Νίκης Βόλου και οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο νωρίς.

«Κάποιος μας κάνει πλάκα φέτος…» γράφει η ανακοίνωση του συνδέσμου καθώς ο Βασίλης είναι ο δεύτερος συνδεσμίτης του κλαμπ που τη φετινή χρονιά που αποχαιρετά τα εγκόσμια.

«Κάποιος μας κάνει πλάκα φέτος…

Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία, ένα παιδί από τα λίγα. Οι εκδρομές μαζί σου αμέτρητες και τα ταξίδια με τη Νικάρα μας και το σύνδεσμο πολλά. Τώρα που έφυγες για ψηλά, να πας να βρεις τον Βαγγελάρα να τα λέτε και να καμαρώνετε για τη Νικάρα μας από εκεί ψηλά! Μπιλάρα δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!».

Πηγή φωτογραφίας: thenewspaper.gr