Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκότωσαν τον Τούρκο επειδή είχε σκοτώσει έναν Αλβανό -Πέρσι στο Περιστέρι

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία ενός Τούρκου κουρδικής καταγωγής πέρσι σε καφετέρια στο Περιστέρι και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν "ξεκαθα...


Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία ενός Τούρκου κουρδικής καταγωγής πέρσι σε καφετέρια στο Περιστέρι και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν "ξεκαθαρίσματα" του υποκόσμου, γιατί το θύμα είχε δολοφονήσει έναν Αλβανό στο Χαϊδάρι.




Στο βίντεο ντοκουμέντο που προέβαλε το Open φαίνεται ο δράστης την ώρα που μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Τούρκο. Αμέσως μετά την πράξη του, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του.


Στη συνέχεια και ενώ το κοντάκι του όπλου έχει σπάσει και η γεμιστήρα έχει πέσει κάτω, σπεύδει να εξαφανιστεί. Όμως, όλες του οι κινήσεις καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας και σχεδόν έναν χρόνο μετά οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών τον ταυτοποίησαν.

Στην καφετέρια τότε υπήρχαν και θαμώνες που κινδύνευσαν




Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρχικά εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 33χρονου Αλβανού, που διαπράχθηκε στις 14 Ιουλίου 2019, στο Χαϊδάρι. Ο 33χρονος είχε δεχθεί επίθεση έξω από καφετέρια, από άγνωστο άνδρα, που τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια, η Αστυνομία "έριξε φως" στη δολοφονία 25χρονου Τούρκου, που διαπράχθηκε ένα χρόνο αργότερα, στις 24 Ιουλίου 2019, στο Περιστέρι.


Ο Τούρκος ενώ καθόταν σε καφετέρια, του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, δέχθηκε ένοπλη επίθεση από άγνωστο άνδρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και τις συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, τον Αλβανό είχε δολοφονήσει ο Τούρκος με άλλους δύο συνεργούς. Τον δε Τούρκο εν συνεχεία κατηγορούνται ότι σκότωσαν για αντεκδίκηση τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, με τα οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.