Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καθηγήτρια λυκείου κατήγγειλε τον δάσκαλο που πιάστηκε με την 14χρονη

Μία καθηγήτρια λυκείου στην Ερέτρια είναι – σύμφωνα με πληροφορίες – η γυναίκα που κατήγγειλε τον 51χρονο δάσκαλο του 1ου δημοτικού σχ...


Μία καθηγήτρια λυκείου στην Ερέτρια είναι – σύμφωνα με πληροφορίες – η γυναίκα που κατήγγειλε τον 51χρονο δάσκαλο του 1ου δημοτικού σχολείου, Γιώργο Μπουρδάρα για τη σχέση του με την ανήλικη μαθήτρια.






Η καθηγήτρια που αποκάλυψε στις αρχές την υπόθεση εργάζεται εδώ και χρόνια στην Ερέτρια στο λύκειο της πόλης. Όπως είχε γράψει από την αρχή το EviaZoom.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα, – από την καταγγελία της οποίας ξεκίνησε η έρευνα -, είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση του 51χρονου δασκάλου με την 14χρονη μαθήτρια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καταγγελία έγινε σε δύο φάσεις.

Η πρώτη ήταν 2 μήνες πριν στην Εισαγγελία Ανηλίκων Χαλκίδας και η δεύτερη πριν 20 μέρες στην Ασφάλεια Χαλκίδας όπου υπήρχαν περισσότερα στοιχεία για την δράση του Γιώργου Μπουρδάρα.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας όλον αυτόν τον καιρό παρακολουθούσε τον 51χρονο δάσκαλο και ερευνούσε την υπόθεση μέχρι που τον συνέλαβε αργά το βράδυ της 6ης Ιουλίου.

πηγή: eviazoom.gr