Tελευταια Νεα

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2020

Ο «ψευτογιατρό»... Είχε συνεργό την Αλβανίδα σύζυγο του, που εμφανιζόταν ως ανηψιά του Νιάρχου...!! Νέο ντοκουμέντο με τις παραληρηματικές θεωρίες του...

1

Οι αστυνομικές έρευνες για το θέμα του γιατρού-μαϊμού, εξαιτίας του οποίου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, κατέληξαν και σε δύο συνεργάτες-συνεργούς του συλληφθέντα. Οι εν λόγω γιατροί, ο ένας από τη Λαμία (Γ.Ζ.) και ο άλλος από τον Βόλο (Α.Ν.), παραχωρούσαν στον δράστη τα γραφεία τους, ώστε να παρουσιάζεται αυτός επίσημα ως γιατρός…

Επίσης συνεργός του φέρεται να είναι η σύζυγός του (Ε.Μ.), αλβανικής καταγωγής. Η ίδια εμφανιζόταν ως… ανιψιά του Νιάρχου ή κόρη του Λιβανού…
Και οι δύο γιατροί ελέγχονται για απλή ή άμεση συνδρομή τουλάχιστον από το 2016.

Επίσης τουλάχιστον έξι νέες καταγγελίες έχουν γίνει από χθες και έχουν προστεθεί στις 45 περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκεται ο ψευτογιατρός, ο οποίος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υποσχόταν «θεραπεία» αντί 15.000 ευρώ

Η «θεραπεία» που ακολουθούσαν οι ασθενείς -δηλαδή η λήψη εν αγνοία τους κάνναβης- διαρκούσε τουλάχιστον 5 μήνες. Ο κάθε ασθενής πλήρωνε περίπου 15.000 ευρώ.

Ο δράστης -πέρα από γιατρός- εμφανιζόταν επίσης ως πιλότος, υποσχόμενος μεταθέσεις, συγγενής γνωστού πλουσίου, εκπρόσωπος του Αγίου Όρους ή νευροχειρουργός…

Εν τω μεταξύ, έπειτα από τη σύλληψη αλλά και την έκταση που πήρε το θέμα, έξι πολίτες επικοινώνησαν το τελευταίο διάστημα με τα στελέχη του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής και υποστήριξαν ότι είχαν πέσει θύματα του γιατρού-μαϊμού.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμη καταθέσεις, αλλά από την πρώτη επαφή που είχαν με τις οικογένειες εκτιμούν ότι τουλάχιστον οι τέσσερις είναι πολύ σοβαρές περιπτώσεις.

Στη δικογραφία πάντως εναντίον του περιλαμβάνονται ήδη ο θάνατος 16χρονου αγοριού από τις Σέρρες, το 2017, στο οποίο χορηγούσε ακατάλληλα σκευάσματα, αποσπώντας από την οικογένειά του 2.000 ευρώ, ο θάνατος 14χρονου από την Κω, από την οικογένεια του οποίου ο απατεώνας απέσπασε 19.500 ευρώ, ενώ 17.000 ευρώ έλαβε από την οικογένεια 76χρονου θύματος το οποίο γνώρισε μέσω μοναχού Μονής στο Πήλιο.

Δείτε τι έλεγε σε ασθενέις του

«Θα βρεις στη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα. Είναι πολύ δυνατό, η ποσότητα που σας στέλνω είναι αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν. Θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας. Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επαναδομεί και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα, καταχρήσεις ουσιών, ναρκωτικά, χημειοθεραπεία, λάθος διατροφή, τοξινώσεις, ράδιο-ακτινοβολία κτλ», λέει ο 47χρονος.

«Άμα φτάσουμε γύρω στο 46 – 47 αιματοκρίτη, σημαίνει ότι θα έχουμε καταφέρει τεράστια οξυγόνωση. Όταν χάνουμε το οξυγόνο μας, χάνουμε το νερό μας, δεν πίνουμε νερό και το χάνουμε και χάσουμε το 30% του νερού και του οξυγόνου από ένα κύτταρο, αυτό γίνεται καρκινικό. Θέλω να σε πάω στα ψηλά, στους δείκτες που πρέπει! Έτσι; Πρέπει να κάνουμε υπέρ- οξυγόνωση, για να φύγει ο καρκίνος. Καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο που δεσμεύουν και οδηγούν οι ουσίες των βοτάνων στα καρκινικά κύτταρα του σώματος προκειμένου να τα εξουδετερώσουν», ακούγεται να λέει ο… ψευτοεπιστήμονας!
« Προηγουμενη
Επομενη »