Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«θέλουν να μας «κλέψουν» το ΝΙΜΤΣ και για τους μετανάστες» προειδοποιεί ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΑΣ

Για κίνδυνο να «αρπάξουν» το ΝΙΜΤΣ από τους δικαιούχους του με αφορμή τον κορονοϊο κάνει ο λόγο ο Βασίλης Ροζής πρώην Πρόεδρος της ΕΑΑ...

ΝΙΜΤΣ

Για κίνδυνο να «αρπάξουν» το ΝΙΜΤΣ από τους δικαιούχους του με αφορμή τον κορονοϊο κάνει ο λόγο ο Βασίλης Ροζής πρώην Πρόεδρος της ΕΑΑΣ αλλά και μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου με κείμενό του στο FB


Όλο το κείμενο της ανάρτησης:




Δυστυχώς αγαπητοί συνάδελφοι δικαιούχοι του ΝΙΜΤΣ, (Απόστρατοι του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ελληνικής Αστυνομίας), οι προβλέψεις μου για την τύχη του ΝΙΜΤΣ αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά .

Κατά βάθος ήλπιζα κι εγώ να κάνω λάθος και η δέσμευση του Νοσοκομείου μας να έληγε στις 26 Ιουνίου (το Νοσοκομείο διατίθεται από 27.3.2020 μέχρι 24..6.2020, ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό) αφού πρώτα θα είχε ανακαινισθεί και εκσυγχρονισθεί όπως μας υποσχέθηκαν για να μας το……. πάρουν.

Αν αληθεύει ότι στο ΝΙΜΤΣ στάλθηκε έγγραφο από το ΥΠΕΘΑ που να περιέχει την παρακάτω παράγραφο , τότε μαύρα είναι τα μαντάτα.

« Συναφώς σας γνωρίζεται ότι διερευνάται η δρομολόγηση δωρεάς από φορέα/υπηρεσία του εξωτερικού είτε στο 424 ΓΣΝΕ . είτε στο ΝΙΜΤΣ , λαμβάνοντας υπόψη ότι το πλαίσιο της χορηγίας περιλαμβάνει την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής – υγειονομικής κρίσης. Συνεπώς η παραπάνω προτεραιοποίηση εκτιμάται ως επείγουσα»

Ποιος φορέας , ποια υπηρεσία και πράσινα άλογα θέλουν να μας «κλέψουν» το Νοσοκομείο ή τα Νοσοκομεία και για τους μετανάστες.

Σας είχα προειδοποιήσει όταν δόθηκε το ΝΙΜΤΣ ως Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό ότι βάζουν σιγά – σιγά το χέρι για να μας το πάρουν.

Ως Πρόεδρος ακόμη της ΕΑΑΣ αλλά και ως μέλος του ΔΣ του ΝΙΜΤΣ θα κάνω ότι μπορώ για να το σταματήσω.

Μείνετε συντονισμένοι και εύχομαι να κάνω λάθος.

ΥΓ. Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους που θα λάβουν γνώση της ανάρτησης μου να την κοινοποιούν παντού. Σε αυτή τη προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και απέναντι τους.