Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιτριόλι: Η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο με την ίδια να προσπαθεί να διαφύγει

Ένα βίντεο ντοκουμέντο σας παρουσιάζει το newsit.gr από την στιγμή που συλλαμβάνεται η 35χρονη για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα με βιτρι...


Ένα βίντεο ντοκουμέντο σας παρουσιάζει το newsit.gr από την στιγμή που συλλαμβάνεται η 35χρονη για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα με βιτριόλι. Την ίδια ώρα η 35χρονη έχει καταγραφεί τόσο να κάνει την κλήση από καρτοτηλέφωνο αλλά και την παραμονή και την ημέρα της επίθεσης.






Είναι η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στου Ζωγράφου. Είναι η στιγμή που η 35χρονη η οποία φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι ανοίγει το βήμα της προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που έχουν πάει για να την προσαγάγουν.

Η 35χρονη, στην οποία απαγγέλθηκε και η κατηγορία της απείθειας, ακριβώς γιατί αντιστάθηκε στην σύλληψη, βγαίνει το πρωί της Πέμπτης (11/06/2020) από το σπίτι της στου Ζωγράφου. Εκεί, την περιμένουν αστυνομικοί οι οποίοι της ζητούν να τους ακολουθήσει. Όμως, εκείνη τους αγνοεί και αρχίζει να φεύγει προς άλλη κατεύθυνση. Όπως θα δείτε το βίντεο η γυναίκα ανοίγει το βήμα της και χάνεται στο βάθος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, δυο αστυνομικοί με πολιτικά φαίνονται να τρέχουν ξωπίσω της και λίγη ώρα αργότερα την συλλαμβάνουν.