Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ...!!! Οι τουρκοι φέρνουν Ιρανούς Πολιτοφύλακες στη Λιβύη...!!! Και Ιρανικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο προς βοήθεια της τουρκίας...;;;

Πλήρης ευθυγράμμιση των φιλοδοξιών Άγκυρας-Τεχεράνης Νέες τρομερές αποκαλύψεις έχουμε από Ισραηλινό ειδικό αμυντικού ινστιτούτου για τ...


Πλήρης ευθυγράμμιση των φιλοδοξιών Άγκυρας-Τεχεράνης




Νέες τρομερές αποκαλύψεις έχουμε από Ισραηλινό ειδικό αμυντικού ινστιτούτου για την είσοδο στο λιβυκό έδαφος ιρανικών πολιτοφυλακών, οι οποίες θα μεταβάλλουν φυσικά ολόκληρη την ισορροπία των πολεμικών συγκρούσεων.

Σύμφωνα με τον Δρ. Edy Cohen ειδικό αναλυτή του γεωπολιτικού ινστιτούτου στρατηγικής Begin-Sadat, ιρανικές πολιτοφυλακές εισέρχονται στην Λιβύη με τουρκική κάλυψη.

Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη στον πόλεμο στο λιβυκό έδαφος, με την είσοδο σύντομα εκατοντάδων μπαρουτοκαπνισμένων Ιρανών, οι οποίοι εδώ και χρόνια πολεμούν στη Συρία ενάντια στους Τζιχαντιστές με καλές επιδόσεις.

Τουρκία και Ιράν μοιράζονται όπως φαίνεται τις ίδιες φιλοδοξίες όχι μόνο στην Βόρεια Αφρική αλλά και στη Μεσόγειο, μετά τον έλεγχο του λιμανιού Μπάνιας στη Συρία από ιρανική κρατική εταιρεία.

Θα δούμε πολύ σύντομα και ιρανικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο, σύμφωνα με πληροφορίες από αραβικά και ισραηλινά ΜΜΕ, τα οποία θα ενισχύσουν τον τουρκικό άξονα που θέλει τον άμεσο έλεγχο της περιοχής αυτής μαζί με τα πακιστανικά πολεμικά πλοία που ήδη συμμετέχουν κατά διαστήματα στην τουρκική επιχείρηση "Ασπίδα της Μεσογείου".

Χθες η ιρανική κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά,“την πλήρη και ολοκληρωτική στήριξη της στο GNA και στην κυβέρνηση του Σαράτζ”.

Τουρκία και Ιράν μαζί με το Κατάρ και το Πακιστάν έχουν δημιουργήσει έναν άξονα ο οποίος θα επιδιώξει να προωθήσει τα τουρκικά συμφέροντα στη Μεσόγειο, ενώ τα ανταλλάγματα αφορούν όλους τους συμμετέχοντες βέβαια.