Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποχώρησε οριστικά από την ΕΛΑΣΥΝ και ο Τάσος ο Συμιγδαλάς, το «δεξί χέρι» του Κώστα Πλεύρη!..

Εξελίξεις στον Πατριωτικό Χώρο: Ο Τάσος ο Συμιγδαλάς, πιό γνωστός ως "δεξί χέρι" του Κώστα Πλεύρη (λόγω του ότι είναι επικεφαλής ...

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ: Βιογραφικό

Εξελίξεις στον Πατριωτικό Χώρο: Ο Τάσος ο Συμιγδαλάς, πιό γνωστός ως "δεξί χέρι" του Κώστα Πλεύρη (λόγω του ότι είναι επικεφαλής των εκδόσεων «Ήλεκτρον») ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την "Ελληνική Λαϊκή Συνείδηση" (ΕΛΑΣΥΝ) του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού!..




Η είδηση βγήκε από τον ίδιο τον κ. Συμιγδαλά σε εκπομπή με τον γνωστό πατριώτη μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση που γυρίστηκε χθές Τετάρτη (17/6) και ανέβηκε σήμερα Πέμπτη στο κανάλι "Tasos Simigdalas" του YouTube (δείτε την εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Ed2S1e13HaQ&feature=emb_title)

Η δήλωση του κ. Συμιγδαλά με την οποία αποχωρεί από την ΕλΑΣΥΝ βρίσκεται στο 36:30 του βίντεο και έχει ως εξής...

ΤΑΣΟΣ ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ: «Και θα σού κάνω και μία αποκάλυψη επειδή είσαι τώρα παρών: Η ποινή μου λήγει τον Αύγουστο, αλλά εγώ έχω αποχωρήσει ήδη από την ΕΛΑΣΥΝ!.. Δε μπορώ να απολαμβάνω καθήμενος στο πλάϊ πολυδιασπασμένο έναν Χώρο ο οποίος πρέπει να παλαίψει όλος μαζί, γιατί ο καθένας έχει τις Αξίες του: Και ο Γιάννης ο Λαγός έχει τις αξίες του, και ο Ηλίας ο Κασιδιάρης έχει τις αξίες του, και ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος έχει τις αξίες του, και ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης έχει τις αξίες του. Και ο οποιοσδήποτε επικεφαλής Εθνικοπατριωτικού φορέα πρέπει, διάολε, πιά να κάτσουν να τα βρούνε, γιατί εδώ χανόμαστε κι εμείς παίζουμε αμπάριζα ποιός θα βγεί πρώτος. Εγώ, λοιπόν, κάνω σήμερα την δήλωση ότι αποχωρώ από την ΕΛΑΣΥΝ και μένω πίσω. Από κεί και πέρα περιμένω, εφόσον θεωρούνε χρήσιμη την παρουσία μου μέσα στον Νέο Ενιαίο Φορέα που μπορούν να φιάξουν οι δυό τους, οι τρείς τους, οι πέντε τους, τότε το ξανασυζητάμε»!..

Λίγο αργότερα την Πέμπτη, ο Τάσος Συμιγδαλάς έκανε την εξής διευκρινιστική δήλωση προς το ιστολόγιο του κ. Λευτέρη Πανούση: «Οι αποφάσεις πάντα δύσκολες όταν άνθρωποι σαν τον Γιάννη Λαγό σου δίνουν το δικαίωμα να βάλεις το δικό σου λιθαράκι στην δημιουργία ενός πρότυπου φορέα όσο αναφορά τις διαδικασίες!! Τον ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα που μου έδωσε, και όπως έμαθα καθήμενος δίπλα στον Κωνσταντίνο Πλεύρη είμαστε πάντα δίπλα σε ότι πρεσβεύει τον Ελληνισμό και αγωνίζεται για να καταστεί η Ελλάδα φωτοδότης της οικουμένης όπως ανέκαθεν ήταν!!! Πάντα παρών στο Αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες... Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!!!»

Ο "Στόχος" υπενθυμίζει ότι προ διμήνου ο κ. Συμιγδαλάς είχε τιμωρηθεί με 3μηνη αποβολή από όλα τα όργανα της ΕΛΑΣΥΝ (η αποβολή λήγει τον Αύγουστο), εξαιτίας ενός άρθρου που είχε γράψει στην εφημερίδα "Ελ. Ώρα" υπέρ της Ν.Δ. για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κρίση με τον Κορωνοϊό