Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Tρίτο σερί επεισόδιο στον Έβρο: Δεν βάζουν μυαλό οι Τούρκοι - Άνοιξαν πυρ στην περιοχή Πραγγί

Δεν έχουν τέλος οι Τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο, καθώς και το βράδυ της Παρασκευής στελέχη της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής, άνοιξαν πυ...

Έβρος

Δεν έχουν τέλος οι Τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο, καθώς και το βράδυ της Παρασκευής στελέχη της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής, άνοιξαν πυρ, αυτή την φορά στην περιοχή Πραγγί.

Είχαν προηγηθεί οι πυροβολισμοί στο Τυχερό, ενώ τις τελευταίες ημέρες παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε διάφορα σημεία κατά μήκος του ποταμού,όπως αναφέρει ο Μιχάλης Τεζάρης στο lawandorder.gr




Τα τελευταία γεγονότα μόνο τυχαία ή μεμονωμένα δεν είναι, καθώς πρόθεση των Τούρκων είναι να προκαλέσουν αντιπερισπασμό, ώστε να προωθήσουν στην χώρα μας παράτυπους μετανάστες.

Αξιωματικοί που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον Έβρο και την αυξημένη επιθετικότητα των Τούρκων, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τέτοιου είδους ενέργειες.

Είναι ενδεικτικό πως παρότι και χθες οι Τούρκοι πυροβολούσαν στον αέρα, στο πρόσφατο παρελθόν διαπιστώθηκε πως έβαλαν και σε δέντρα στην Ελληνική πλευρά. Η κλιμάκωση των επιθετικών ενεργειών, έχει -σύμφωνα με πληροφορίες-, την σιωπηρή αποδοχή ή και εντολή υψηλόβαθμων αξιωματικών της Τουρκίας.

Γρίφος για την ώρα παραμένει η στάση των Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτών που παρακολουθούν τις Τουρκικές προκλήσεις, διατηρώντας παθητική στάση, κάτι που αυξάνει την Τουρκική προκλητικότητα.

Μέχρι στιγμής οι εντολές έχουν στόχο την παρατήρηση από το ανάχωμα του ποταμού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την ανησυχία τους για ένα «ατύχημα».