Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν πέφτουμε κι απ' τα σύννεφα... Γέμισαν με Αλβανούς κρατούμενους οι βρετανικές φυλακές

«Προφανώς, το αλβανικό έγκλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ο αριθμός των Αλβανών στις βρετανικές φυλακ...


«Προφανώς, το αλβανικό έγκλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ο αριθμός των Αλβανών στις βρετανικές φυλακές έχει τετραπλασιαστεί από το 2013, στο βαθμό που αποτελούν την πρώτη εθνική ομάδα κρατουμένων στην Αγγλία», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.




Οι περισσότεροι Αλβανοί στις βρετανικές φυλακές εκτίουν ποινές για διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνη.

Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των ατόμων που φυλακίστηκαν για εμπορία κάνναβης αυξήθηκε απότομα. Οι Αλβανοί λένε ότι κάνουν αυτή τη παράνομη δουλειά για να ξεπληρώσουν τα χρέη τους στα άτομα που τους έχουν φέρει κρυφά στη Βρετανία.

Οι ‘Times’ αναφέρουν ότι ο αριθμός των Αλβανών στην Αγγλία για πρώτη φορά έφτασε τους 999, ακολουθούμενοι από τους Πολωνούς 835, τους Ρουμάνους 806, τους Ιρλανδούς 721 και τους Τζαμαϊκανούς 440.

Οι Αλβανοί, που φυλακίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελούν το ένα δέκατο του πληθυσμού με ξένη ιθαγένεια στην Αγγλία και την Ουαλία, παρά τα μέτρα που ελήφθησαν, γράφει η αλβανική Τέλεγκραφ.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος