Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σουηδία: Μετανάστης βίασε 3χρονη -ΝΑΙ ΡΕ... 3ΧΡΟΝΗ- και την κόλλησε σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια

Ένας μετανάστης από την Ερυθραία κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στη Σουηδία. Την ίδια στιγμή ένα ιατρικό κέντρο έχει αποφασ...


Ένας μετανάστης από την Ερυθραία κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στη Σουηδία. Την ίδια στιγμή ένα ιατρικό κέντρο έχει αποφασίσει ότι το κορίτσι έχει επίσης μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια (ΣΜΝ).




Ο 32χρονος μετανάστης, του οποίου το όνομα δεν δημοσιέυεται λόγω της σουηδικής νομοθεσίας περί απορρήτου, κατηγορήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Ατόντα, σύμφωνα με το Samhällsnytt. Διαμένει στο δήμο Sundbyberg, βόρεια της Στοκχόλμης. Τα σουηδικά φορολογικά αρχεία δείχνουν ότι είναι υπήκοος της Ερυθραίας ο οποίος πρωτοεγγράφει στη Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2010.

Η κατηγορία δείχνει ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια κατοικία στο Δήμο Sollentuna, επίσης βόρεια της Στοκχόλμης, είτε τον Ιανουάριο είτε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Μετά την επίθεση, η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι το κορίτσι πάσχει από ασθένεια και την πήγε σε ιατρικό κέντρο στο Tureberg, όπου αποφασίστηκε ότι είχε μολυνθεί με ΣΜΝ. Στη συνέχεια, οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δοκιμές έδειξαν ότι ο ύποπτος της Ερυθραίας έχει την ίδια μόλυνση.

Η αστυνομία ανακρίνει τον μετανάστη. Παρόλο που ζούσε στη Σουηδία από το 2010, χρειάζεται ακόμα μεταφραστή για να επικοινωνήσει με αξιωματικούς. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.

Τα εγκλήματα, και ιδιαίτερα σεξουαλικές επιθέσεις, που διαπράχθηκαν από μετανάστες έχουν γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια. Μόνο αυτόν τον μήνα, τρεις μετανάστες συνελήφθησαν ή κατηγορήθηκαν για βιασμό και δύο για δολοφονία.