Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ... Διάβημα της Αθήνας στον Τούρκο Πρέσβη για το επεισόδιο στην Κω

Στο υπουργείο Εξωτερικών έχει κληθεί ο Τούρκος Πρέσβης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το περιστατικό που συνέβη ανοικτά της ...


Στο υπουργείο Εξωτερικών έχει κληθεί ο Τούρκος Πρέσβης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το περιστατικό που συνέβη ανοικτά της Κω, όταν τουρκική ακταιωρός έπεσε πάνω σε σκάφος του Λιμενικού.




Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, "έχει κληθεί ο Τούρκος Πρέσβης για εξηγήσεις στο υπουργείο Εξωτερικών και ενημερώνονται όπως είναι η πάγια τακτική μας όλοι οι εταίροι μας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ".

Σημειώνεται ότι το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή της Κω καθώς τουρκική ακταιωρός φαίνεται να προχώρησε σε νέα πρόκληση εναντίον σκάφους του Λιμενικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τουρκική ακταιωρός επακούμβησε το ελληνικό σκάφος χωρίς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο επεισόδιο με πρωταγωνιστές Τούρκους λιμενικούς τις τελευταίες 10 ημέρες στο Αιγαίο. Στο βίντεο ντοκουμέντο ακούγεται ένας λιμενικός να λέει: “Μας έσπασε τα ρέλια. Είναι στα δικά μας και μας χτύπησε, πίσω μας χτύπησε”.