Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ...!!! Πακιστανοί Λαθρομετενάστες ΒΙΑΣΑΝ 19 Ελληνίδα φοιτήτρια στην

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να βρεθούν αύριο, προκειμένου να απολογηθούν, οι δύο άνδρες από το Πακιστάν οι ...


Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να βρεθούν αύριο, προκειμένου να απολογηθούν, οι δύο άνδρες από το Πακιστάν οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης φοιτήτριας στην Κρήτη, που διερευνάται τις τελευταίες ώρες από τις αρχές. Δείτε και το φοβερό ατύχημα νωρίτερα στο Ηράκλειο.

Με βάση την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, το περιστατικό φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στο Ρέθυμνο, με φερόμενους ως δράστες έναν 39χρονο και έναν 42χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι συνελήφθησαν από την πρώτη στιγμή στην παραλιακή ζώνη της πόλης και συγκεκριμένα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.




Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 19χρονη, που φοιτά σε πανεπιστημιακό ίδρυμα των Χανίων και κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας, είχε φτάσει το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Ρέθυμνο μαζί με την παρέα της, με σκοπό να διασκεδάσουν.

Στα σχέδια μάλιστα της παρέας ήταν να μείνουν όλο το βράδυ στην πόλη του Ρεθύμνου και να αναχωρήσουν για τα Χανιά με το πρώτο πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Η καταγγελία

Η νεαρή φοιτήτρια -με βάση τα όσα κατήγγειλε στις Λιμενικές Αρχές- φέρεται για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ότι αποκόπηκε από την παρέα της το βράδυ της Κυριακής. Η ίδια που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ήρθε αντιμέτωπη (με βάση πάντα τα όσα φέρεται ότι κατήγγειλε) με τους δύο άνδρες στο αμμώδες τμήμα της παραλίας, καθώς εκείνοι φέρεται ότι την βίασαν.

Ωστόσο, ένα από τα μέλη της παρέας της 19χρονης το οποίο και την αναζητούσε εναγωνίως όλο το βράδυ, την βρήκε το ξημέρωμα της Καθαράς Δευτέρας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην παραλία.
Χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε τις αρχές και μάλιστα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και του Λιμεναρχείου, που περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο, εντόπισαν τους δύο φερόμενους ως δράστες τους οποίους και συνέλαβαν, καθώς και εκείνοι βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που ήταν η κοπέλα.

Οι καταθέσεις

Και ενώ οι δύο νεαροί αρνούνται την κατηγορία του βιασμού, καθώς φέρεται να ισχυρίζονται ότι απλά πλησίασαν την κοπέλα που βρισκόταν σε κατάσταση μέθη χωρίς όμως να την πειράξουν, η ίδια φέρεται να εμμένει στα όσα είπε εξαρχής στον φίλο της, ότι δηλαδή έπεσε θύμα βιασμού και από τους δύο αλλοδαπούς.

Από την πρώτη στιγμή, η νεαρή γυναίκα υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έχουν ακόμα αποσταλεί στις Λιμενικές Αρχές, ενώ αμέσως μετά από αυτή την διαδικασία, αλλά και την κατάθεση που έδωσε στις αρχές, η 19χρονη αναχώρησε για τα Χανιά.

Ωστόσο, οι δύο συλληφθέντες -που όπως προέκυψε από την έρευνα διέμεναν παράνομα στην χώρα μας- με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από τις Λιμενικές Αρχές, οδηγήθηκαν ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού, που μάλιστα είναι σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και της παράνομης παραμονής στην χώρα, ενώ μετά την προθεσμία που πήραν από τον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν αύριο, Τετάρτη, στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

ΠΗΓΗ: athensmagazine