Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ ΡΕ... Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκαν για απολύμανση TV100 και FM100 επειδή «πέρασε» δια της πλαγίας η 38χρονη...

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δράσεις του δήμου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Σύμφωνα με τη νιστοσελίδα seleo.gr,...


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δράσεις του δήμου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Σύμφωνα με τη νιστοσελίδα seleo.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης εκκενώθηκαν ο δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός TV100 και ο ραδιοφωνικός σταθμός FM100, προκειμένου να γίνει απολύμανση του χώρου.






Η 38χρονη από τη Θεσσαλονίκη που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα είχε παρευρεθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκη. Τη συνεδρίαση μετέδωσε ζωντανά η TV100 με τεχνικούς και δημοσιογράφους του σταθμού.

Από το πρωί πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα με ενημέρωση των εργαζομένων, παροχή αντισηπτικών και ειδικών μασκών, ενώ, σύμφωνα με το seleo.gr, ορισμένοι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.