Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταζητούμενος ιερόσυλος διέρρηξε ναό στην Ηγουμενίτσα

Δεν ήταν απλώς σεσημασμένος για κλοπές ένας... αμετανόητος Έλληνας ο οποίος διέρρηξε μια εκκλησία στην Ηγουμενίτσα, αλλά σε βάρος του εκκρε...

pagkari

Δεν ήταν απλώς σεσημασμένος για κλοπές ένας... αμετανόητος Έλληνας ο οποίος διέρρηξε μια εκκλησία στην Ηγουμενίτσα, αλλά σε βάρος του εκκρεμούσε και διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για παρόμοιες υποθέσεις.




Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας προέκυψε ότι αυτός είχε παραβιάσει το βράδυ της Τετάρτης την είσοδο της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα και αποπειράθηκε να διαρρήξει τα παγκάρια που υπάρχουν στο εσωτερικό της. Έτσι, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας του άσκησε δίωξη, αλλά διέταξε την μεταγωγή του στα Τρίκαλα βάσει της εκκρεμούς διάταξης.

Συνελήφθη καταζητούμενος στην Κόνιτσα

Καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του 1ου Τακτικού τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών ήταν και άλλος ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Κόνιτσα Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Μέρτζανης. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορία για παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας και μετήχθη στην Αθήνα για να απολογηθεί.