Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος ναύαρχος ε.α. σε Ερντογάν: «Στέλνεις τους στρατιώτες στο θάνατο - Δεν έχουμε αεροπορική κάλυψη στην Ιντλίμπ»

Ο Τούρκος ναύαρχος εν αποστρατεία Τουρκέρ Ερτούρκ σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα προειδοποίησε τον Ταγίπ Ερντογάν για τις παγίδ...


Ο Τούρκος ναύαρχος εν αποστρατεία Τουρκέρ Ερτούρκ σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα προειδοποίησε τον Ταγίπ Ερντογάν για τις παγίδες που κρύβει η τουρκική εισβολή στην Ιντλίμπ.




«Η αποστολή τουρκικών στρατευμάτων στη βορειοδυτική Συριακή επαρχία του Ιντλίμπ, σημαίνει ότι στέλνουν Τούρκους στρατιώτες κατευθείαν στο θάνατό, καθώς η Τουρκία δεν έχει κανέναν έλεγχο στον εναέριο χώρο της Συρίας», δήλωσε ο εν αποστρατεία ναύαρχος.

«Η υποστήριξη από αέρος είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των τουρκικών στρατευμάτων σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία», δήλωσε ο Ερτούρκ και συνέχισε «διαφορετικά, σημαίνει ότι στέλνουμε τους στρατιώτες μας σε σίγουρο θάνατο».

«Η τουρκική κυβέρνηση δεν μπορεί να επιδιώκει να πετύχει την δημόσια στήριξη, δείχνοντας τους νεκρούς στρατιώτες μας που απεστάλησαν στο Ιντλίμπ υπό τις παρούσες συνθήκες. Ένας στρατιώτης μπορεί φυσικά να πεθάνει αν χρειαστεί για την πατρίδα του, αλλά να πεθαίνει έτσι χωρίς εναέρια ασφάλεια για τα συμφέροντα της χώρας, αυτό πάει πολύ», είπε ο Τούρκος πρώην ανώτατος αξιωματικός.