Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Δήλωση ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ...!!! Δένδιας: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη για μια έντιμη συνεννόηση με την Τουρκία»!

ΟΛΟΙ ΟΙ "ΛΑΓΟΙ" ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ... Πριν περάσουν εικοσιτέ...


ΟΛΟΙ ΟΙ "ΛΑΓΟΙ" ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ...

Πριν περάσουν εικοσιτέσσερις ώρες από την δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν προς βουλευτές του κόμματός του ότι «Η Ελλάδα έχει πλέον αποδεχθεί την κατάσταση που δημιουργήσαμε στη Μεσόγειο» , ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προχώρησε σε μία δήλωση με αποδέκτη την Τουρκία που αλλάζει 100% την ελληνική πολιτική έναντι της Τουρκίας από το 1974.




Συγκεκριμένα απαντώντας στις τελευταίες δηλώσεις του Μελούτ Τσαβούσογλου περί «συμβιβασμού και μοιράσματος της Α.Μεσογείου» ο Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι «Η Ελλάδα είναι έτοιμη για έντιμη συνεννόηση με την Τουρκία» ανοίγοντας έτσι την διάπλατα τον δρόμο προς την εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων από της ΑΟΖ και «αναθεώρηση» των εναέριων συνόρων στο Αιγαίο, του καθεστώτος ύπαρξης ελληνικών δυνάμεων αυτοάμυνας επάνω στα νησιά του Αιγαίου που διεκδικεί η Τουρκία.

Και μάλιστα προσδιόρισε ότι «Ωστόσο η Ελλάδα είναι διαχρονικά ανέτοιμη για ανατολίτικο παζάρι και ανέντιμο, καταχρηστικό συμβιβασμό» άρα, δεν πρέπει να αρκεστούμε σε αυτό το «κάτι» που μας δίνει με την δήλωσή του ο Ρ.Τ.Ερντογάν, αλλά θέλουμε «κάτι παραπάνω».

Με αυτή την ενδοτική και προκυνημένη ηγεσία που στέλνει διαρκώς μηνύματα υποτέλειας το μόνο που μας σώζει είναι η.. τουρκία που απλά ΤΑ ΘΕΛΕΙ όλα και οι πρακτικές της θα οδηγήσουν αυτόματα και νομοτελειακά στην σύγκρουση... Αν οι τούρκοι αποφασίσουν να πετάξουν και στην Ελλάδα ένα ξεροκόμματο ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τότε αλίμονο...