Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γερμανία: Αφγανός «αιτών άσυλο» ομολογεί ότι βίασε 11χρονη με ειδικές ανάγκες

Ένας «αιτών άσυλο» από το Αφγανιστάν έχει ομολογήσει ότι βίασε ένα 11χρονο κορίτσι με μαθησιακές δυσκολίες στην περιοχή του Ανόβερο της Κάτ...


Ένας «αιτών άσυλο» από το Αφγανιστάν έχει ομολογήσει ότι βίασε ένα 11χρονο κορίτσι με μαθησιακές δυσκολίες στην περιοχή του Ανόβερο της Κάτω Σαξονίας μαζί με δύο άλλους μετανάστες.

Οι τρεις επιθετικοί Αφγανοί εισβολείς εκμεταλλεύτηκαν τα αθώα συναισθήματα του νεαρού κοριτσιού με μαθησιακές δυσκολίες και την βίασαν τρεις φορές τον Σεπτέμβριο του 2018, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.




Ο Khundal R., ηλικίας 22 ετών, του οποίου το πλήρες όνομα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, είναι αιτών άσυλο από το Αφγανιστάν που ήρθε στη Γερμανία το 2015 κατά τη διάρκεια της μεταναστευτικής κρίσης. Ο εισβολέας εκ του Αφγανιστάν σήμερα ζει στην Έσση και πιστεύεται ότι έχει τέσσερα ψευδώνυμα.

Τη Δευτέρα, ο Khundal R. εμφανίστηκε στο περιφερειακό δικαστήριο του Αννόβερο για τη δίκη. Κατά τη διάρκεια της παραπομπής, ο Kundal R. παραδέχτηκε ότι αποπλάνησε το 11χρονο κορίτσι ειδικών αναγκών μέσω online chat.

Ο Αφγανός μετανάστης χρησιμοποίησε τότε τα τρωτά σημεία των κοριτσιών και το γεγονός ότι αναζητούσε τρυφερότητα, εγγύτητα και επιβεβαίωση για να την πείσει ότι είχε τις καλύτερες προθέσεις για να συναντηθούν.

Με την "ερωτευμένη" σε απευθείας σύνδεση, οι δύο τους προγραμμάτισαν την πρώτη συνάντησή τους το Σεπτέμβριο του 2018 στο Langenhagen κοντά στο Ανόβερο.

"Την ρώτησα αν ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου. Συμφώνησε, "είπε ο Khundal R. στο δικαστήριο.

Οι δύο αργότερα θα συναντιούνταν σε ένα άλσος στο σταθμό Langenhagen του S-Bahn, όπου είχαν σεξουαλική επαφή σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Η ήδη κακόβουλη κατάσταση έγινε ακόμα πιο επιθετική όταν ο Khundal έφερε μαζί του δύο από τους 19χρονους μετανάστες φίλους του, τον Ezatullah N. και τον Siya A., οι οποίοι συμμετείχαν στη σεξουαλική κακοποίηση.

Το δικαστήριο του Αννόβερο άκουσε πώς οι Khundai και Ezatullah τράβηξαν βίντεο τον βιασμό του 11χρονου κοριτσιού. Οι αρχές βρήκαν επίσης στο κινητό τηλέφωνο του Khundai φωτογραφίες με τους δύο μετανάστες να έχουν κολλήσει τις γλώσσες τους στο 11χρονο κορίτσι.

Η μητέρα του θύματος, 36χρονη νοσοκόμα, δήλωσε στο δικαστήριο ότι πριν από τις βιασμούς: «Ήταν κορίτσι εύθυμο. Μετά από ό, τι συνέβη σε αυτήν, όχι πια. "

Η μητέρα της πρόσθεσε επίσης ότι από τις επιθέσεις η κόρη της έχει αρχίσει να αυτοτραυματίζεται, έχει γίνει αυτοκτονική και τώρα ζει σε ένα σπίτι θεραπευτικής ομάδας.