Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ... Και ΔΕΝ κλιμακώνει με τη Ρωσία στην Συρία

Η Τουρκία δεν θα κλιμακώσει την ένταση, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με τη Ρωσία, γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία, ανέφερε ο πρόεδρος ...



Η Τουρκία δεν θα κλιμακώσει την ένταση, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με τη Ρωσία, γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία, ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο κ. Ερντογάν είπε ότι ενδέχεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.







Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σημείωσε ότι Άγκυρα και Μόσχα εργάζονται για τη μείωση της έντασης στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, ενώ ανέφερε ότι η Άγκυρα είχε ενημερώσει τη Μόσχα για τις στρατιωτικές κινήσεις των τουρκικών δυνάμεων εντός της επαρχίας Ιντλίμπ.

Τη Δευτέρα, η Άγκυρα ανακοίνωσε τον θάνατο έξι Τούρκων στρατιωτικών, κατά τη διάρκεια επίθεσης του συριακού στρατού στο Ιντλίμπ. Ο κ. Ερντογάν είπε ότι οι επιθέσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες, ενώ χαρακτήρισε μη διαχειρίσιμη την κατάσταση στην Ιντλίμπ. Τους τελευταίους μήνες, ο συριακός στρατός πραγματοποιεί αντιτρομοκρατική στρατιωτική επιχείρηση στην επαρχία Ιντλίμπ, η οποία αποτελεί τον τελευταίο θύλακα τρομοκρατών στη χώρα.