Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.... Αλεξανδρούπολη: Μπουλούκι 20 νεαρών μουσουλμάνων κυνήγησε 15χρονο Έλληνα μαθητή και τον έστειλε στο Νοσοκομείο άγρια δαρμένο...!!!

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν λεπτομέρειες, αναφορικά με το ανεκδιήγητο περιστατικό που σημειώθηκε το αργά το απόγευμα της Κυριακής στ...

Αλεξανδρούπολη: Μπουλούκι 20 νεαρών μουσουλμάνων έδειρε 15χρονο

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν λεπτομέρειες, αναφορικά με το ανεκδιήγητο περιστατικό που σημειώθηκε το αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, με τον ξυλοδαρμό ανηλίκου, μαθητή της 3ης Γυμνασίου στο 5ο Γυμνάσιο, από ομάδα νεαρών μουσουλμάνων της συνοικίας της Άβαντος.




Σύμφωνα με το evrospress.gr, πρόκειται για 20μελή συμμορία νεαρών αγοριών, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι κυριολεκτικά σκορπούν τον τρόμο στην περιοχή του ΚΕΓΕ.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού είπε στην ιστοσελίδα πως είδε μια παρέα ανηλίκων μαθητών αποτελούμενη από 3 αγόρια και 2 κορίτσια με ποδήλατα να κάθονται στο πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή του 11ου δημοτικού σχολείου, όταν ξαφνικά πλησίασαν στο σημείο 20 άτομα, ηλικίας από 14 – 18 ετών οι οποίοι κρατούσαν μέχρι και αλυσίδες στα χέρια.

Η 5μελής παρέα των μαθητών, που μένουν στην περιοχή, συμφώνησαν ομόφωνα να αποχωρήσουν καθώς πλησίαζε σε αυτούς, το μπουλούκι, όπως και έκαναν, για κακή τύχη όμως του μαθητή, τον πρόλαβαν, καθώς αυτός αποχώρησε από το σημείο πεζός ενώ οι άλλοι με τα ποδήλατα.

Τότε τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου, με τους μουσουλμάνους να χτυπούν χωρίς λόγο τον ανήλικο στο κεφάλι και το στόμα με δυνατές γροθιές, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κλοτσιές με τις οποίες κατάφεραν να τον ρίξουν στο δρόμο και συνέχισαν να τον χτυπούν με αλυσίδες.

Σημειώνεται, πως στην ομάδα των 20 ανηλίκων «γκάγκστερς» υπήρχαν και 4-5 άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να αποτρέψουν τους υπόλοιπους από τις βίαιες αυτές πράξεις, φωνάζοντας πως πρέπει να σταματήσουν.

Ο μαθητής διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο όπως αναφέρουν οι έως τώρα πληροφορίες, ενώ ασφαλείς πηγές λένε πως, οι γονείς του παιδιού συγκλονισμένοι από το περιστατικό, έχουν ήδη κάνει μηνυτήριες αναφορές.

Σημειώνεται πως κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ιδιαίτερα φοβισμένοι, κυρίως για τα παιδιά τους και ζητούν να μπει τέλος στο καθεστώς τρομοκρατίας που προσπαθούν να επιβάλλουν 20 ανήλικοι μουσουλμάνοι χωρίς λόγο και αιτία.