Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Τσαβούσογλου ΑΠΕΙΛΗΣΕ τον Λαγό για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας... «Όσους σκίζουν την σημαία μας τους πετάμε στην θάλασσα»...!!!

Η απόλυτη ''κόλαση'' έχει δημιουργηθεί μετά το σκίσιμο της σημαία από τον Γ. Λαγό στην Ευρωβουλή. Άμεσα απάντησε ...



Η απόλυτη ''κόλαση'' έχει δημιουργηθεί μετά το σκίσιμο της σημαία από τον Γ. Λαγό στην Ευρωβουλή.
Άμεσα απάντησε ο Τσαβούσογλου λέγοντας τα εξής:





''Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως αντιδρούμε σε αυτές τις περιπτώσεις, πετάμε στην θάλασσα όσους τολμούν να επιτεθούν στη σημαία μας''.

Τι έγινε νωρίτερα

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σε συνεδρία στο ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με την κατάσταση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά, έσκισε την τουρκική σημαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ από τον Λαγό στην Ευρωβουλή...!! ΕΣΚΙΣΕ την τουρκική σημαία την ώρα της ομιλίας του...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!!

Στις Βρυξέλλες στην Γενική Συνέλευση του ευρωκοινοβουλίου, σε συνεδρία με τίτλο ¨Η ανθρωπιστική κατάσταση στα ελληνικά νησιά¨, εξετάστηκε η κατάσταση των παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός αντέδρασε λέγοντας: ¨Δεν ακούμε κανέναν να μιλά εδώ για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών. Όλοι μιλάνε για τους μετανάστες. Με τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τι θα γίνει;¨.

Ο κ.Λαγός υποστήριξε πως το 70% των Ελλήνων πολιτών είναι ενάντιοι στην λαθρομετανάστευση και ότι ο λαός της χώρας δέχεται επιθέσεις από μετανάστες.

Είπε επίσης, πως ¨Στη μια μεριά υπάρχει η Τουρκία, που κάνει ότι θέλει. Στην χώρα μας συρρέουν οι μετανάστες. Να λοιπόν η τουρκική σημαία, το μοναδικό που της αξίζει είναι αυτό, τίποτε άλλο¨ και έσκισε τη χάρτινη τουρκική σημαία, κάνοντας έτσι μια ακόμη προβοκάτσια.

Απέναντι σε αυτό η πρόεδρος της συνεδρίας έκανε έκκληση για ψυχραιμία και πρόσθεσε πως δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.