Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού... Ο ένας γιος Αστυνομικού!

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφ...

Νεκρός οπαδός: Ελεύθερη η οδηγός που τον παρέσυρε! Οι συλλήψεις της αστυνομίας

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.




Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δύο νεαροί Έλληνες, 24 και 26 ετών, που κατηγορούνται για εμπλοκή στην χαρακτηριζόμενη από την αστυνομία ως «επίθεση», αλλά και η οδηγός, ελληνικής καταγωγής, που στην εξέλιξη του συγκεκριμένου επεισοδίου φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητο της τον άτυχο αλλοδαπό, εγκαταλείποντας τον στη συνέχεια στον τόπο του τροχαίου.

Με βάσει τις πρώτες πληροφορίες, η οδηγός ήταν μία 26χρονη Ελληνίδα αισθητικός από τη Θεσσαλονίκη, η οποία και οδηγούσε μία νοικιασμένη Mercedes από τον φίλο της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “grtimes.gr”, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας και για εγκατάλειψη άσκησε ο εισαγγελέας στην 25χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, που φέρεται ότι παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έτσι ώστε να προσκομιστούν οι σχετικές εκθέσεις της Τροχαίας και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής. Η δικογραφία διαχωρίστηκε από την άλλη που σχηματίστηκε για τους δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ που φέρονται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό.