Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συντριβή των τουρκόφιλων ισλαμιστών στην Σύρτη της Λιβύης...!!! Τους τσάκισαν οι Δυνάμεις του Χαφτάρ και κατέλαβαν Λιμάνι και πόλη...!!

Συνεχίζεται η προέλαση των δυνάμεων του Χαφτάρ. Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη για τον LNA, που επισπεύδει τις διαδικασίες, καθώς η Τουρκία...


Συνεχίζεται η προέλαση των δυνάμεων του Χαφτάρ. Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη για τον LNA, που επισπεύδει τις διαδικασίες, καθώς η Τουρκία όχι μόνο στέλνει τζιχαντιστές στην Λιβύη, αλλά σύμφωνα πάντα με τον Ερντογάν, υπάρχουν ήδη τουρκικά στρατεύματα στην χώρα.




‘Οπως και να έχει πάντως, ουδείς μπορεί να σταματήσει την ορμή του LNA, καθώς πριν λίγα λεπτά, οι φιλότουρκοι δέχθηκαν συντριπτική ήττα στην πόλη Σύρτη, με τον Εθνικό Στρατό να μπαίνει βαθιά μέσα στην πόλη και να καταλαμβάνει στρατόπεδα και σημεία-κλειδιά, όπως οι περιοχές Wadi al-Hunaywah, Ḩawsh al ‘Urjīyah και Ghardabiya Reservoir-1

Πρόκειται για κομβικές τοποθεσίες που δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα στον Χαφτάρ.

Βλέποντας αυτές τις εξελίξεις ο Σάρατζ, μεταβαίνει εκτάκτως στην Αλγερία, όπου θα συναντηθεί τόσο με τον πρόεδρο της χώρας, όσο και με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου.

Ο κυβερνήτης της Τρίπολης πλέον δεν ενδιαφέρεται για το εάν θα πέσει η πόλη που κυβερνάει παρανόμως, αλλά προφανώς βλέπει και την επόμενη ημέρα, καθώς σίγουρα με την συντριβή του στρατού του, θα ψάξει αμέσως για άσυλο.